/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
106
02-04-14
200
Bage og fryse pizza (3)
Troldepige
107
26-03-14
100
Modne sit eget kød... (6)
axelbjarne
108
18-03-14
100
Tilbehør til pålægskagemand? (7)
Birgitte32
109
08-03-14
100
Røde linser? (8)
taliskoko
110
27-02-14
50
Bacon Explosion ! (11)
timses
111
18-02-14
100
Tilbehør til et par gode bøffer. ? (17)
timses
112
15-02-14
200
Surdej (13)
o.v.n.
113
07-02-14
300
Køkkenmaskine men hvilken? (24)
o.v.n.
114
26-01-14
100
Pasteuriserede æg (5)
jøjø
115
31-12-13
100
husblas klumper i tunmousse (8)
bublebee
116
13-12-13
100
chokolademousse med likør (5)
Sandvad261
117
06-12-13
50
Hvad kan jeg bruge en kamsteg til? (9)
ingelein
118
04-12-13
300
Bedste Gløgg? (3)
supersine669
119
18-11-13
100
Syltede radiser (6)
jesper.s
120
11-11-13
200
Tapas...ideér ??? (12)
timses
[106-120] af 2083
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
331
12-11-06
819
Stegt flæsk
dr_dem
332
12-11-06
2411
Kohaler
dr_dem
333
12-11-06
2212
Tunpaté
Camillasmoster
334
10-11-06
2532
Andesteg
3773
335
04-11-06
899
Tip til de som bager
ypsiQ
336
28-10-06
534
Mad-opskrifter
jangchr
337
19-10-06
785
Kartofler der ikke koger over
jtlaursen
338
19-10-06
1109
Knorr færdig saucer !
Traffic
339
09-10-06
659
Hokkaido
jtlaursen
340
07-10-06
587
blommer og hvider for sig
aasenissum
341
15-09-06
1017
billig pizza
jobestar
342
13-09-06
1284
Billige pander - nørrebro
jobestar
343
11-09-06
1036
Brød - Økologisk Landsforening
Nanabanana
344
03-09-06
2208
æbler i "tonsvis"
aasenissum
345
31-08-06
3002
Honningsnaps
jtlaursen
[331-345] af 876
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1111
03-06-09
Stempelkande spørgsmål fra en uvidende (12)
Henning Lund
1112
02-06-09
Ideer til brug af safran (8)
Gert Krabsen
1113
01-06-09
Inspiration: Hvid fisk i parmaskinke m... (7)
Kasper Bergholt
1114
01-06-09
Inspiration: Om vinkooperativer (0)
Kasper Bergholt
1115
31-05-09
Kyllingespyd (2)
Me&My
1116
30-05-09
Et godt køb (1)
Trine Kornum ...
1117
30-05-09
Pumpning af tørrede figner? (4)
Kurt Hansen
1118
30-05-09
Marinering af spareribs (6)
Kurt Hansen
1119
30-05-09
Pochering af laks (11)
1120
27-05-09
Hjorteryg - tilbehør og stegetid (0)
Henrik
1121
27-05-09
Slibning af knive.. (7)
Quidam
1122
27-05-09
Hvor meget skal jeg købe ind af (6)
Quidam
1123
27-05-09
Spørgsmål til Unghane med trøfler og j... (7)
Marianne
1124
25-05-09
At stege en kylligefilet (7)
Marianne
1125
25-05-09
Rest af et stykke oksesteg (9)
jos
[1111-1125] af 12878
side :
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177468
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408287
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.