/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tunpaté
Camillasmoster har modtaget 20 point for dette tip
Fra : Camillasmoster
Vist : 2290 gange

Dato : 12-11-06 17:16

Tunpate

2 ds tun i vand
4 hårdkogte æg, skåret i tern
11 blade husblas
¼ l Fromage Frais
½ tsk fransk sød sennep
1 ds flåede tomater
1 lille bøtte rejer

Husblasen sættes i blød i koldt vand i ti min. Den smeltes derefter over vandbad.
Tun, sennep, Fromage Frais og tomater piskes sammen med en håndmixer.
Husblasen hældes i med en lang stråle mens der piskes.
Æg og rejer vendes i.

Det kommes i en smurt form (f.eks. franskbrødsform), tildækkes og står i køleskab et par timer til patéen er stiv.

Tunpatéen kan skæres i skiver og serveres portionsvis med salat og brød. Den kan også vendes ud på et fad og pyntes med evt. minimajs og brøndkarse.

Den smager skønt med Fromage Frais uden tilsætning som dressing.


 
 
Bedømmelse

Fra : BjarneD


Dato : 12-11-06 17:20

mums

Bedømmelse

Fra : CamillaD


Dato : 12-11-06 17:22

Lyder lækkert

Bedømmelse

Fra : tezt


Dato : 12-11-06 17:22



Bedømmelse

Fra : LA5


Dato : 12-11-06 17:28



Bedømmelse

Fra : delfin


Dato : 12-11-06 17:28

det må prøves

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177580
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409075
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste