/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
106
02-04-14
200
Bage og fryse pizza (3)
Troldepige
107
26-03-14
100
Modne sit eget kød... (6)
axelbjarne
108
18-03-14
100
Tilbehør til pålægskagemand? (7)
Birgitte32
109
08-03-14
100
Røde linser? (8)
taliskoko
110
27-02-14
50
Bacon Explosion ! (11)
timses
111
18-02-14
100
Tilbehør til et par gode bøffer. ? (17)
timses
112
15-02-14
200
Surdej (13)
o.v.n.
113
07-02-14
300
Køkkenmaskine men hvilken? (24)
o.v.n.
114
26-01-14
100
Pasteuriserede æg (5)
jøjø
115
31-12-13
100
husblas klumper i tunmousse (8)
bublebee
116
13-12-13
100
chokolademousse med likør (5)
Sandvad261
117
06-12-13
50
Hvad kan jeg bruge en kamsteg til? (9)
ingelein
118
04-12-13
300
Bedste Gløgg? (3)
supersine669
119
18-11-13
100
Syltede radiser (6)
jesper.s
120
11-11-13
200
Tapas...ideér ??? (12)
timses
[106-120] af 2083
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
376
13-03-06
1397
Mørbrad i gorgonzolasauce
Franksp
377
02-03-06
529
Vanilleis m. Nektarinchutney
jangchr
378
02-03-06
913
Orientalsk Oksekød
jangchr
379
28-02-06
3576
Truntes vulkankage (chokolade)
Camillasmoster
380
21-02-06
810
Optimer kødsovsen
vaxen
381
05-02-06
1000
rengøring af termokander.
gmadsen
382
01-02-06
880
Tip(s) til madlavning mv.
CLAN
383
27-01-06
663
Madplan er sparet tid
betina64
384
24-01-06
568
Dansk mad
Balcanard
385
22-01-06
1476
BYENS BEDSTE KÆRNEMÆ.SUPPE
AG112
386
22-01-06
666
Mad opskrifter.
sofus.dk
387
18-01-06
2154
Nemme & spændende kartofler
3773
388
09-01-06
678
opvask
aasenissum
389
03-01-06
600
gåselever
akrolle
390
23-12-05
887
Check før du køber fløde/skummet mælk
sverola
[376-390] af 876
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1111
03-06-09
Stempelkande spørgsmål fra en uvidende (12)
Henning Lund
1112
02-06-09
Ideer til brug af safran (8)
Gert Krabsen
1113
01-06-09
Inspiration: Hvid fisk i parmaskinke m... (7)
Kasper Bergholt
1114
01-06-09
Inspiration: Om vinkooperativer (0)
Kasper Bergholt
1115
31-05-09
Kyllingespyd (2)
Me&My
1116
30-05-09
Et godt køb (1)
Trine Kornum ...
1117
30-05-09
Pumpning af tørrede figner? (4)
Kurt Hansen
1118
30-05-09
Marinering af spareribs (6)
Kurt Hansen
1119
30-05-09
Pochering af laks (11)
1120
27-05-09
Hjorteryg - tilbehør og stegetid (0)
Henrik
1121
27-05-09
Slibning af knive.. (7)
Quidam
1122
27-05-09
Hvor meget skal jeg købe ind af (6)
Quidam
1123
27-05-09
Spørgsmål til Unghane med trøfler og j... (7)
Marianne
1124
25-05-09
At stege en kylligefilet (7)
Marianne
1125
25-05-09
Rest af et stykke oksesteg (9)
jos
[1111-1125] af 12878
side :
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177468
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408287
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.