/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Stegt flæsk
dr_dem har modtaget
5
point for dette tip
Fra :
dr_dem
Vist : 865 gange
Dato :
12-11-06 19:03
Nogle vil gerne stege på panden men, lad være, brug ovnen.
Opvarm ovnen til 275-300 grader, drys bradepanden med salt og peber læg flæsket ned i bradepanden og lad den passe sig selv i 20-30 min. Det sviner ikke i køkkenet og det klare sig selv og skal ikke vendes. Ca 10 min før flæsket er færdig kan man til sætte lidt løgringe hvis man skal bruge fedten til noget ( måske en gammel OST)
__________________
dr.dem
can. litavert
Bedømmelse
Fra :
swarn
Dato :
12-11-06 19:12
Bedømmelse
Fra :
Luke2000
Dato :
12-11-06 19:15
Bedømmelse
Fra :
Vonna
Dato :
12-11-06 19:20
Dem som ikke tenker på El regningen er det et rimeligt tip
Bedømmelse
Fra :
berpox
Dato :
12-11-06 19:22
Plejer nu ikke at opvarme til mere end 225°C - og hælder fedtet fra 2-3 gange undervejs - så bli'r sværen på flæsket dejligt sprødt
Bedømmelse
Fra :
BjarneD
Dato :
12-11-06 19:23
Jeg foretrækker lavere temperatur (200-220) og længere stegetid. Så bliver det mere mørt og sprødheden bliver bedre hvis man hælder fedt fra undervejs.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177580
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409075
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.