/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1666
26-03-04
20
Forkogte risi Danmark. 220 point. (11)
Herbman
1667
25-03-04
100
kageopskrift (8)
grausen
1668
22-03-04
100
mangler opskrift på durumrulle (16)
ekelin
1669
21-03-04
200
Forkogte ris i Danmark? (9)
Herbman
1670
18-03-04
320
Græskarkerneolie (40)
Hondaen
1671
17-03-04
100
Tamarind (4)
calista
1672
15-03-04
200
Colomba (10)
netper
1673
12-03-04
20
Methylenblåt (16)
nuskaninus
1674
12-03-04
200
En god lammeret. (9)
qfha
1675
11-03-04
50
Sovs til hovedret (13)
MSS
1676
10-03-04
100
Champignonsauce (10)
MSS
1677
10-03-04
100
Påskefrokost (24)
ockendon
1678
09-03-04
300
Mexicansk forret??? (9)
Toupie
1679
09-03-04
250
Sønderjysk rugbrød (7)
netper
1680
08-03-04
20
Bechamel sauce - frysning (8)
Hondaen
[1666-1680] af 2084
side :
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
1
04-11-21
790
Bland et lille krus alkoholfri Gløgg
Odada
2
02-12-20
700
Er en given mængde kartofler nok
Odada
3
21-06-20
831
BUM! Sådan skræller du et løg
Stouenberg
4
20-02-20
707
De bedste online supermarkeder
DinKurv
5
12-11-18
693
Super nytårsmenu med stor besparelse
Guldbare
6
09-06-18
685
Tilberedning af den perfekte bøf
gastrofun
7
08-06-18
663
Franskbrød som hos bageren
gastrofun
8
15-11-17
852
Brug resten af suppen.
Odada
9
19-09-17
775
Bag Mine specielle sigtebrød med madrest
Odada
10
13-08-17
748
Afkøle madvarer
Troldepige
11
16-04-17
743
Syltetøj for børn
Løvinden
12
25-12-16
763
Fjern piggene fra andestejen
Sandvad261
13
10-10-16
1242
Rullemargarine
Sandvad261
14
23-03-16
705
Forsøg m Kafferistning med mikrobølgeovn
boyelauritzen
15
20-02-16
778
Afkøle madvarer
Troldepige
[1-15] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1666
26-08-08
Inspiration: Opskrift på braiseret oks... (0)
Kasper Bergholt
1667
26-08-08
Nasi Goreng... (1)
Flozzy
1668
25-08-08
stegeplade til pandekager søges ... (12)
MLN
1669
25-08-08
Forslag til rødbedeopskrifter (14)
Martin Larsen
1670
25-08-08
Stempelkande til to eller tre personer (3)
Herbert
1671
25-08-08
Inspiration: Ølmarinerede skaftekotele... (14)
Kasper Bergholt
1672
24-08-08
Mostarda - hvordan? (10)
Jens Bruun
1673
24-08-08
Inspiration: Braiserede andelår med ka... (0)
Kasper Bergholt
1674
23-08-08
Græske frikadeller > lækkert tilbehør ? (3)
Autocadster
1675
23-08-08
Daloon pandeforårsruller i ovn? (10)
Peter Knutsen
1676
22-08-08
Hakket svinelever - hvad kan jeg lave ... (5)
Mikkel Mikkel...
1677
21-08-08
Inspiration: Tire Bouchon, Lyon -- svi... (0)
Kasper Bergholt
1678
21-08-08
frokostret (0)
helle
1679
20-08-08
Ugegryde-finale : Choucroute med krydr... (0)
Kasper Bergholt
1680
20-08-08
Rødvin: Postales Del Fin Del Mundo (3)
Niels Munk
[1666-1680] af 12878
side :
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408927
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.