|
| Champignonsauce Fra : MSS | Vist : 968 gange 100 point Dato : 10-03-04 15:10 |
|
Hej
Opskrift på champignonsauce (til ret med mørbrad) ønskes.
Det må evt. gerne være en "købe-sauce", der bare er kanon, eller også en nem opskrift uden 117 forskellige ingredienser.
mvh
MSS
| |
| Kommentar Fra : dortedyg |
Dato : 10-03-04 15:15 |
|
Knorr har lavet en champignonsauce, som er nogenlunde god. De har lavet en noget dyrere, færdiglaver svampesauce - den er til gengæld noget bedre.
/D
| |
| Accepteret svar Fra : ram2 | Modtaget 110 point Dato : 10-03-04 15:16 |
|
Køb et kilo champignon. Rens den og skær dem i skiver eller 1/4
Rist dem af i fedtstof Olie / margarine / smør - tilsæt ½ l piskeflæde, og ½-1 hønsebouillonterning. Smag til med salt og peber - Lad saucen koge langsomt ind til den har den konsistens du ønsker. Juster farven med kulør.
Når du har spist den, er du 1 uge foran med kalorier, men den smager OK
Ram
| |
| Kommentar Fra : fridaflip |
Dato : 10-03-04 15:25 |
|
Lidt mindre føde end i Ram's forslag - og så et skvæt rødvin...Det rykker
25o g svampe
3 dl piskefløde
salt, peber
lidt rødvin
Svits champignon i lidt smør, tilsæt piskefløde. Smag til med salt, peber samt lidt rødvin.
Frida...
| |
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 10-03-04 15:43 |
|
hej MSS
Pift knorrs champignonsauce op med væden fra et glad champignon og hak chanpignonerne fint og kom dem i ,juster med lidt muskatnød
mvh mcloud
| |
| Kommentar Fra : Sunowich |
Dato : 10-03-04 15:46 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : MSS |
Dato : 11-03-04 08:13 |
| | |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 11-03-04 08:20 |
|
Tak MSS
Du kan godt nøjes med en mindre portion campignon, men personligt kan jeg godt li' at der rigelig af dem. De svinder jo en del under tilberedning.
Nu sagde du, at det skulle være enkelt, men du kan osse svitse et ½-1 løg der er fint hakket lige inden du smider svampene i gryden.
I øvrigt kan jeg sagtens tilslutte mig Frida's råd med en sjat rødvin, og kan supplere med at en lille sjat portvin osse gør underværker.
Mvh
Ram
| |
| Kommentar Fra : MSS |
Dato : 11-03-04 08:26 |
|
Hej ram2
Tak for tippet - det vil jeg så afgjort prøve - det må jo gerne være lidt lækkert også, og jeg synes stadig, det er en enkel opskrift....
mvh
MSS
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|