/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration: Braiserede andelår med kantar~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 24-08-08 18:18

Kære gruppe!

Vejret og vinen mødtes i går. Jeg havde tidligere på ugen smagt den
biodynamiske producent Delobres Saint-Joseph i den solide, robuste
solvarme årgang 2005 på Tire Bouchon. Det ledte til en ret med
braiserede andelår, smørstegte kantareller, ovnbagte rodfrugter og
kraftig rødvinssauce.

Opskrift på og billeder her:

http://www.bergholt.net/andelaar_kantareller_kartofler_roedvinssauce.html


---
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Bergholts opskrifter)


 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177500
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408509
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste