/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration: Tire Bouchon, Lyon -- svinekø~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 21-08-08 20:19

Kære gruppe!

Efter at have været igennem ugegrydeeksperimentet trængte jeg til lidt
nye gastronomiske inputs. Jeg er glad for Lyon og såvel de fine
michelin-restauranter dér -- fx Matthieu Vianney -- som den mere
hverdagsagtige bondske kost.

Jeg læste, at en ny vinbar/bouchon var åbnet, og det måtte prøves. To
besøg -- for at drikke et glas vin i første omgang -- og i anden at
smage lidt mad -- har ledt til følgende anmeldese og opskrift:


Om svinekød & bouchons -- koteletter & 'Tire Bouchon'

http://www.bergholt.net/tire_bouchon_lyon_koteletter.html

---
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Seneste nyt: Tire Bouchon, Lyon & svinekød)

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste