/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration: Opskrift på braiseret oksebry~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 26-08-08 12:00

En ven bad mig hoppe ud af vinmøllen for en kort bemærkning og prøve
at lave en ny opskrift, der ville passe til øl -- en Leffe bruin, som
han er glad for. Leffe er grundlagt i 1152, men øllet brygges i dag på
licens. Derfor må der ikke stå trappist på etiketten. Det er cremet &
sødlig øl med god krop af maltaromaer. Jeg tænkte umiddelbart ristet
rugbrød, noget braiseret kød med en søldlig sauce og lidt rygeost som
syrligt-sødt-cremet element til at binde tingene sammen.

Opskrift & billeder her:
http://bergholt.net/oksebryst_leffesauce_ristet_rugbroed_rygeost.html


---
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (På vej: Lam i støbejern, urter, hvidvin, fond
& grønne Puy-linser)




 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177500
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408509
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste