/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ugegryde-finale : Choucroute med krydret p~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 20-08-08 22:45

Kære gruppe!

Så nåede vi enden på ugegryde-eksperimentet. Der er selvfølgelig to
gode glas fond i fryseren, men den diste egentlige ret blev en
alsace-inspireret choucroute med krydret pølse, der havde hvilet i
suppen natten over, svinekam -- af rillette-konsistens & smag --
okseskank ditto, skalotteløg, timian, hvidvin og braiseringslage.

Bondemad, der vil noget. Klart anbefalelsesværdigt. Mange tror, at
sauerkraut er den friske kål med sur-sød-dressing, man ofte får
serveret på tyske kroer. Det er det ikke.

Opskrift & billeder & forslag til vinmatch til choucrouten her:

http://www.bergholt.net/choucroute_kamsteg_okseskank_persillekartofler.html


---
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (På vej -- tja -- måske noget med koteletter)

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177500
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408509
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste