/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
271
31-12-11
300
Frossen fløde (7)
Avant85
272
29-12-11
20
Børnenes Nytårsmenu? (10)
Walteren
273
19-12-11
100
surdej- 2 slags ? (7)
smuller54
274
17-12-11
100
Pølserister... (5)
axelbjarne
275
16-12-11
300
Konfekt (5)
dabj
276
15-12-11
20
Hele rugkærner (9)
persens
277
13-12-11
200
Mandolinjern Italiensk (14)
timses
278
13-12-11
100
Gær (15)
Brommi
279
13-12-11
50
Fryse tvivlsom mad (9)
lham
280
27-11-11
500
Perlebyg opskrifter med mere (13)
o.v.n.
281
20-11-11
300
Frugt og rodfrugt i stave (16)
o.v.n.
282
19-11-11
100
Skært oksekød :~ (10)
granner01
283
18-11-11
100
chokoladekage med havregryn (7)
anjaKanDu
284
15-11-11
50
Cuvette steg smager som lever (18)
snaptil
285
09-11-11
100
Rødkål (15)
pifo
[271-285] af 2084
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1010
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
862
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
560
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1400
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
676
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
580
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
827
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
704
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1793
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1749
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
584
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1952
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2107
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
860
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1719
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
496
29-07-10
Kød til store bøffer (20)
carsten
497
29-07-10
baguette bage forme (3)
smiley
498
27-07-10
Jeg har fået en flaske calvados (9)
Steen
499
25-07-10
vegetabilsk krydderfedt (10)
Arne Jensen
500
24-07-10
Shiraz (1)
Steen
501
22-07-10
Absolut bedste hotdogpølser i Århus? (1)
Steen Suder, ...
502
22-07-10
Opskrift søges: Multe til forret. (8)
Erik Poulsen
503
22-07-10
Exquisa kartofler i storkøbenhavn ? (0)
frank
504
21-07-10
italiensk sauce...sugo (6)
Kirsten Marker
505
20-07-10
Valnødder (0)
Kurt Hansen
506
20-07-10
Wienerbrødshistore, og før det? Kaffeb... (9)
jodleren
507
19-07-10
mandolinjern (6)
cykelsmeden
508
19-07-10
frikadeller udskæring (1)
smiley
509
19-07-10
ostesøger (6)
Kirsten Marker
510
18-07-10
forædling af kød (1)
Henrik
[496-510] af 12878
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.