|
 | Kommentar Fra : smuller54  |
Dato : 19-12-11 20:54 |
|
Citat Jeg ved ikke om det betyder noget, men jeg giver altid surdejen en anelse gær (1 gram, gætter jeg på) inden jeg blander det i resten af dejen. |
Det har jeg også gjort, de gange hvor der er gået lidt for lang tid imellem bagningen.
Det er i hvert fald svært at holde 2 surdeje i gang- så det var derfor jeg ville høre om jeres erfaringer- især nu hvor den jeg har i gang er god.
Umiddelbart kan jeg næsten heller ikke se forskel, da den jeg bruger er ret tynd af slagsen.
Naturligvis kommer der nogle kerner med fra sidste bagning- men det gør vel mindre.
Så tak for din erfaring.
| |
 | Godkendelse af svar Fra : smuller54  |
Dato : 19-12-11 20:57 |
| | |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|