Denne her er en jeg har fået for mange år siden, har aldrig nået selv og lave den, men den smagte dejligt. 
God fornøjelse 

 og skriv gerne tilbage hvad du syntes om den :0)
Chokolade  Oatmeal Cake 
Oversat fra engelsk.
Ingr: 
1 ½ kop havregryn
½ kop smør 
1 kop kogende vand 
1½ kop brun farin 
2 æg, let sammenpisket
1 tsk ren vanilje ekstrakt  eller 1 stang hvor kornene er most lidt ud i farinen.
1 kop mel 
1 tsk natron
1 tsk bagepulver 
1/4 tsk salt 
½ kop mørk  kakao 
En knivspids kanel
 Fremgangsmåde: 
Forvarm ovnen til 175  grader.  
Smør elle spray en springform med et tilpasset stykke bagepapir i bunden. Eller en 1/4 str af en stor bradepande.
I en stor skål blandes havregryn, smør og det kogende vand. 
Bland det godt og sæt tilside til afkøling. 
Pisk  farin, æg og vanilje, bagefter føj så havregryn blandingen ,  røres godt rundt . 
Sigt  mel, natron, bagepulver, salt, kakao og kanel. Føj til våde ingredienser og bland godt. Hæld dejen i springformen.
Bages  v. 175 grader i en alm. ovn i ca. 35 – 40 min . 
Prøv at sætte  en tandstikker  i midten, den skal komme nogenlunde ren op. Afkøles i mindst 10 minutter før servering. 
Man kan lave en osteglasur til :))