/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
271
29-12-11
20
Børnenes Nytårsmenu? (10)
Walteren
272
19-12-11
100
surdej- 2 slags ? (7)
smuller54
273
17-12-11
100
Pølserister... (5)
axelbjarne
274
16-12-11
300
Konfekt (5)
dabj
275
15-12-11
20
Hele rugkærner (9)
persens
276
13-12-11
200
Mandolinjern Italiensk (14)
timses
277
13-12-11
100
Gær (15)
Brommi
278
13-12-11
50
Fryse tvivlsom mad (9)
lham
279
27-11-11
500
Perlebyg opskrifter med mere (13)
o.v.n.
280
20-11-11
300
Frugt og rodfrugt i stave (16)
o.v.n.
281
19-11-11
100
Skært oksekød :~ (10)
granner01
282
18-11-11
100
chokoladekage med havregryn (7)
anjaKanDu
283
15-11-11
50
Cuvette steg smager som lever (18)
snaptil
284
09-11-11
100
Rødkål (15)
pifo
285
08-11-11
400
Afrensning af forkullet fedt på panden (43)
steenfibiger
[271-285] af 2083
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
994
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
829
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
558
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1384
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
674
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
544
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
791
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
666
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1756
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1732
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
580
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1918
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2102
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
857
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1711
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
511
18-07-10
Linseforme - hvor? (5)
troglodyt
512
18-07-10
Mangler inspiration til forret (4)
Hauge
513
17-07-10
Stegetemperatur for frikadeller (15)
Hauge
514
16-07-10
Hvor mange minutter skal min Big Mac h... (0)
Ronald McBacon
515
16-07-10
Spisested omkring Dronningmølle (3)
Mogens
516
15-07-10
Re: Trykkoger (1)
Frank Løkkeg...
517
14-07-10
Dagens Meny €:>) (1)
Ronald McBacon
518
13-07-10
Sand i blåmuslinger (4)
Jens Rasmussen
519
13-07-10
Trykkoger (45)
Henrik
520
13-07-10
Leverpostej? (5)
kk
521
12-07-10
Hvordan køber man den bedste kvalitet, (8)
Otto
522
12-07-10
kaffegrej (4)
Steen
523
12-07-10
aiolie (16)
cykelsmeden
524
12-07-10
MikroFiltreret???? (7)
cykelsmeden
525
11-07-10
lasagne med kartoffel, hvad er det nu? (13)
Nana
[511-525] af 12878
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177466
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408282
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.