/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Flere kartoffelmos-tips
JanneP har modtaget
0
point for dette tip
Fra :
JanneP
Vist : 1750 gange
Dato :
16-10-02 13:40
Dette tip fik jeg af min sundhedsplejerske, da min ældste søn var spæd:
Jo mere man moser og rører rundt i kartoflerne, jo mere stivelse frigives der fra kartoflerne og jo mere klistret bliver kartoffelmosen.
Dette gjorde min farmor:
Når kartoflerne var skrællet blev de skåret i små tern - 2x2 cm og herefter blev de skyllet vandvittigt godt af for den stivelse der sad på de små stykker. De øvrige ingredienser skulle nærmest bare vendes i, så havde man en god ikke-klistret kartoffelmos.
Men på hvilken tid af året hun lavede den skal jeg dog lade være usagt...
Bedømmelse
Fra :
swarn
Dato :
16-10-02 14:12
Bedømmelse
Fra :
strarup
Dato :
17-10-02 00:17
Bedømmelse
Fra :
Fnollerpige
Dato :
17-10-02 00:02
Bedømmelse
Fra :
Rellom
Dato :
16-10-02 20:28
Bedømmelse
Fra :
bantam
Dato :
16-10-02 17:06
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.