/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
forædling af kød
Fra : Henrik


Dato : 18-07-10 16:43

I min søgning, afledt af en anden tråd, faldt jeg over dette link fra
Teknologisk Institut (tidligere Danish Meat Research Institute /
Slagteriernes Forskningscenter)

http://www.teknologisk.dk/27532

Sjovt, jeg troede ascorbinsyre blev tilsat som konserveringsmiddel,
men ser nu at det bruges til at stabilisere faverne?

 
 
Peter Knutsen (19-07-2010)
Kommentar
Fra : Peter Knutsen


Dato : 19-07-10 12:21

On 19/07/2010 00:43, Henrik wrote:
> I min søgning, afledt af en anden tråd, faldt jeg over dette link fra
> Teknologisk Institut (tidligere Danish Meat Research Institute /
> Slagteriernes Forskningscenter)
>
> http://www.teknologisk.dk/27532
>
> Sjovt, jeg troede ascorbinsyre blev tilsat som konserveringsmiddel,
> men ser nu at det bruges til at stabilisere faverne?

Jeg har ikke fulgt linket, men kan det være fordi farverne ellers bliver
oxideret? Ascorbinsyre er jo en antioxidant. Jeg tænker på overskårne
æbler der bliver brune, hvilket kan afværges hvis man smører lidt
citronsaft på dem.

--
Peter Knutsen

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177458
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408170
Brugere : 218881

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste