/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
256
22-02-12
75
blendermotor lugter brændt - giftigt? (6)
jobestar
257
20-02-12
100
Lækre??? brune ris? (6)
vagnr
258
12-02-12
300
Brunch Catering (7)
timeglas
259
08-02-12
100
køb af Køkkenudstyr (11)
Broderpivert
260
06-02-12
100
Piña Colada (2)
ttharald
261
03-02-12
100
æblekage (11)
bublebee
262
02-02-12
100
dis/røg som pynt i retten (5)
kimpark
263
02-02-12
200
Nugans Shiraz bag-in-box (6)
scooter
264
22-01-12
100
Erfaringer med hvid hvede? (11)
vagnr
265
14-01-12
100
kogte kartofler (6)
binky
266
11-01-12
300
El Grill eller gas Grill ? (29)
vedikkealt
267
09-01-12
50
Paranødder (11)
supermusen
268
07-01-12
200
Venøsteaks (31)
ebg_888
269
04-01-12
100
Stegeso og kylling. (10)
piaskov
270
31-12-11
300
Frossen fløde (7)
Avant85
[256-270] af 2083
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
994
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
829
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
558
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1384
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
674
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
544
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
791
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
666
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1756
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1732
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
580
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1918
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2102
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
857
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1711
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
571
23-05-10
Restaurant anmeldelse (2)
TL
572
22-05-10
Isknuser (0)
Tove Krieger
573
22-05-10
Spisested nær tivoli (2)
Hippo
574
22-05-10
Svenskerne vil ikke slippe surströmnin... (3)
Kurt Hansen
575
22-05-10
Ridse fedt (2)
Niels
576
21-05-10
Gåse-æg? (3)
Pernille Højg...
577
20-05-10
Gærdej i køleskab natten over (1)
MetteM
578
20-05-10
Bagning igen (0)
Harry Lund
579
20-05-10
Rugbrød (1)
Lisbet Overva...
580
18-05-10
Lammekrebinetter (24)
Aksel
581
18-05-10
Bagning ! (15)
Harry Lund
582
17-05-10
Blender til isterninger (7)
H@nsen
583
16-05-10
Søges: Patak Lime Pickle (Kbh & omegn) (2)
Esther
584
14-05-10
Vinsmagning - Bordeaux: "no minors all... (8)
TL
585
14-05-10
Fyldiig el. let vin (2)
Aksel
[571-585] af 12878
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177466
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408282
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.