/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Svenskerne vil ikke slippe surströmningen
Fra : Kurt Hansen


Dato : 22-05-10 12:42

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2010/05/22/104851.htm?rss=true

Hvis svenskerne er lidt smarte, omkategoriserer de surströmninger fra
en fødevare til en seksuel perversitet. Det tør EU nok ikke forbyde


 
 
Klaus Alexander Seis~ (22-05-2010)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 22-05-10 14:35

Kurt Hansen skrev:

> http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2010/05/22/104851.htm?rss=true
>
> […] surströmninger […]

Hvis man kigger på billedet på linket, vil man se at det faktisk
hedder “surströmming”.

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Herluf Holdt, 3140 (22-05-2010)
Kommentar
Fra : Herluf Holdt, 3140


Dato : 22-05-10 15:14

Klaus Alexander Seistrup skrev:
> Kurt Hansen skrev:
>
>> http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2010/05/22/104851.htm?rss=true
>> [.] surströmninger [.]
> Hvis man kigger på billedet på linket, vil man se at det
> faktisk hedder "surströmming".

Det er også forbudt at medbringe surströmminger på flyveturen:

http://politiken.dk/udland/article141253.ece
"Den gærede svenske sild 'surströmming' betragtes nu
som 'eksplosiv bagage' og må ikke længere sælges i
lufthavnen i Stockholm."

--
Herluf :·)


eljay (22-05-2010)
Kommentar
Fra : eljay


Dato : 22-05-10 15:37

Kurt Hansen skrev:
> http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2010/05/22/104851.htm?rss=true
>
> Hvis svenskerne er lidt smarte, omkategoriserer de surströmninger fra
> en fødevare til en seksuel perversitet. Det tør EU nok ikke forbyde
>

Nu skal jeg ikke gøre mig til ekspert i faren ved indtagelse af dioxin,
men producenterne af surströmming kunne jo også bare benytte nogle fisk,
som er fanget i andre farvande end Østersøen, hvor dioxinudledningen er
særligt stor. Bornholm kan f.eks. godt finde ud af, at benytte fisk fra
andre farvande på røgerierne. Jeg kan ikke se at de skulle behøve
indstille produktionen, blot fordi de måske bliver nødt til at hæve
prisen et par kroner per dåse.


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste