|
 | Kommentar Fra : Thyregod8  |
Dato : 04-01-12 16:06 |
| | |
 | Kommentar Fra : Thyregod8  |
Dato : 04-01-12 16:09 |
| | |
 | Kommentar Fra : vigil  |
Dato : 04-01-12 16:12 |
|
Citat varmluftovn, varm ovn |
Men sæt den endelig ikke ind i en allerede opvarmet ovn - den kan kun tåle at blive varmet langsomt op SAMTIDIG med ovnen.
De 180 grader lyder ok for mig, da det jo netop er simredisciplinen, som en stegeso er verdensmester i - men jeg ville nok give den halvanden time, altså 90 minutter fra den bliver sat i ovnen.
| |
 | Kommentar Fra : vagnr  |
Dato : 04-01-12 16:25 |
|
Du skal op på 250 grader i ca 1 time, hvis den både skal være stegt og have lækkert sprødt skind.
Den gode gamle "Jeg steger i Römertopf" siger godt nok 50 min. v 250 grader for 2 steget kyllinger, men min erfaring siger 1 time (tror de to kyllinger er mindre end 1400 gram)
Hvis det er en Römertopf, eller tilsvarende lerstegeso, skal den først stå i blød min 10 min, og ovnen skal være kold når du sætter soen ind.
God fornøjelse og appetit
| |
 | Accepteret svar Fra : karenD  |  Modtaget 100 point Dato : 04-01-12 17:34 |
|
Hej Pia.
Jeg lavede kylling i min stegeso i sidste uge.
1200g. optøet kylling.
Jeg satte den i kold ovn til 225 grader i en halv time og derefter 180 i en time.
Den lå ovenpå kartofler til 5 personer, gulerødder, et hakket løg og lidt fintsnittet hvidkål og 3 dl vand. Smagte skønt.
| |
 | Godkendelse af svar Fra : piaskov  |
Dato : 04-01-12 17:37 |
|
Tak for svaret karenD.
Lige præcis hvad jeg laver og den er færdig om 10. min kan jeg se.
| |
 | Kommentar Fra : piaskov  |
Dato : 04-01-12 22:27 |
|
Citat Håber den var vellykket |
Du kan tro det smagte.
jeg havde fundet en opskrift hvor jeg lagde forskellige grøntsager i bunden og derfeter blandede en marinade med olie, hvidløg, 2 spk. citronsaft og 2 spk. honning som blev hældt / smurt over. MUMS siger jeg bare.
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|