/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
136
12-08-13
500
Karrysuppe (5)
bentjuul
137
28-07-13
50
Mad i varmen (5)
guenter
138
17-07-13
200
Brød uden hvede (18)
Troldepige
139
07-07-13
200
Sukkerfri kage? (13)
o.v.n.
140
02-07-13
50
Kvalitetskød i Tyskland? (6)
denevigeuheldige
141
01-07-13
200
Inspiration søges. (16)
piaskov
142
29-06-13
300
Pita-brød (4)
lgs
143
12-06-13
200
Kagemix (9)
sonjor
144
06-06-13
500
LuffeA Tak for 'input' vedr. rugbrød (2)
EA_HS
145
06-06-13
500
Thyregod8 Tak for 'input' vedr. rugbrød (2)
EA_HS
146
04-06-13
500
Rugbrød m / uden surdej (31)
EA_HS
147
28-05-13
100
kumfur med keramisk plade el. induktion (13)
ee
148
28-05-13
200
Kolonihave-bøf (10)
Troldepige
149
22-05-13
50
Speget lammekøller (4)
jensviggo
150
15-05-13
100
Til Cimbombom (3)
smuller54
[136-150] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1005
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
844
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
560
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1395
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
676
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
562
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
809
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
686
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1774
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1744
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
584
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1936
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2106
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
860
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1715
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
571
23-05-10
Restaurant anmeldelse (2)
TL
572
22-05-10
Isknuser (0)
Tove Krieger
573
22-05-10
Spisested nær tivoli (2)
Hippo
574
22-05-10
Svenskerne vil ikke slippe surströmnin... (3)
Kurt Hansen
575
22-05-10
Ridse fedt (2)
Niels
576
21-05-10
Gåse-æg? (3)
Pernille Højg...
577
20-05-10
Gærdej i køleskab natten over (1)
MetteM
578
20-05-10
Bagning igen (0)
Harry Lund
579
20-05-10
Rugbrød (1)
Lisbet Overva...
580
18-05-10
Lammekrebinetter (24)
Aksel
581
18-05-10
Bagning ! (15)
Harry Lund
582
17-05-10
Blender til isterninger (7)
H@nsen
583
16-05-10
Søges: Patak Lime Pickle (Kbh & omegn) (2)
Esther
584
14-05-10
Vinsmagning - Bordeaux: "no minors all... (8)
TL
585
14-05-10
Fyldiig el. let vin (2)
Aksel
[571-585] af 12878
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177514
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408617
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.