/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
46
08-12-15
100
Marcipan -holdbarhed (7)
lham
47
07-12-15
100
Hjemmelavet sylte. (6)
jensviggo
48
27-11-15
100
Køkkenknive (15)
jesper.s
49
20-11-15
100
Får besøg af en vegetar i julen. (20)
bodillouise
50
09-11-15
300
Brasede kartofler (14)
o.v.n.
51
26-10-15
50
Gammel AMO OPSKRIFT melboller (9)
ingelein
52
25-10-15
100
Hvad skete der med Clara Flødeost? (3)
Oldboston
53
19-10-15
50
1795 Original Czech Lager (4)
pepsimax
54
09-10-15
200
Kål (38)
persens
55
18-09-15
50
Naturlig/råddent ? modning af kød/ (15)
mig-selv
56
30-08-15
50
Ækle betingelser for frugtplukkere (26)
ingelein
57
19-08-15
100
Hammerslag 25 år (9)
modersvilje
58
19-08-15
200
Hammerslag 25 År (3)
modersvilje
59
16-08-15
100
Kærlighedsmiddag menu (13)
bodillouise
60
09-08-15
200
Bagesten af aluminium. (3)
PS.BMW
[46-60] af 2083
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
994
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
829
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
558
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1384
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
674
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
544
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
791
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
666
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1756
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1732
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
580
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1918
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2103
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
857
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1711
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
616
24-04-10
Cortado y Paraquito (0)
Mogens
617
24-04-10
Espressomaskiner(igen) (13)
Linde
618
24-04-10
Hvad 'kan' en frituregryde? (5)
Marianne
619
22-04-10
Æggekoger (17)
Lars Arup
620
21-04-10
Chili kerner (5)
Aksel
621
19-04-10
Hvilken køkkenmaskine? (2)
Lars Thomsen
622
19-04-10
Pizza i Aalborg (3)
623
18-04-10
simple, gode, men glemte retter (2)
Ralph
624
18-04-10
Anmeldelse: Green Sushi (0)
Jeppe Vesterg...
625
17-04-10
blæk spruter ? (2)
Bo M. Mogensen
626
17-04-10
Brød (9)
Aksel
627
17-04-10
Le Pave (0)
Sybil
628
17-04-10
stegning af oksemørbrad bøffer (8)
Quidam
629
16-04-10
Texturas (7)
Hauge
630
14-04-10
Wok buffet til fest (1)
Søren Nielsen
[616-630] af 12878
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177468
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408287
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.