/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Flere kartoffelmos-tips
JanneP har modtaget 0 point for dette tip
Fra : JanneP
Vist : 1772 gange

Dato : 16-10-02 13:40

Dette tip fik jeg af min sundhedsplejerske, da min ældste søn var spæd:
Jo mere man moser og rører rundt i kartoflerne, jo mere stivelse frigives der fra kartoflerne og jo mere klistret bliver kartoffelmosen.

Dette gjorde min farmor:
Når kartoflerne var skrællet blev de skåret i små tern - 2x2 cm og herefter blev de skyllet vandvittigt godt af for den stivelse der sad på de små stykker. De øvrige ingredienser skulle nærmest bare vendes i, så havde man en god ikke-klistret kartoffelmos.

Men på hvilken tid af året hun lavede den skal jeg dog lade være usagt...

 
 
Bedømmelse

Fra : swarn


Dato : 16-10-02 14:12



Bedømmelse

Fra : strarup


Dato : 17-10-02 00:17



Bedømmelse

Fra : Fnollerpige


Dato : 17-10-02 00:02



Bedømmelse

Fra : Rellom


Dato : 16-10-02 20:28



Bedømmelse

Fra : bantam


Dato : 16-10-02 17:06



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409071
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste