/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
181
29-12-12
200
Bedste idé til nytårs-forretten (10)
pifo
182
29-12-12
200
Bedste idé til nytårs-hovedretten (17)
pifo
183
29-12-12
200
Bedste idé til nytårs-desserten (6)
pifo
184
28-12-12
50
Tunmousse (9)
Chirkeline
185
28-12-12
200
Kalvemørbrad nytårsaften& chokolademouse (4)
steenfibiger
186
27-12-12
200
indbagt laks (2)
jakobal
187
25-12-12
50
langtidsstegning ribbensteg - dagen før? (11)
ingelein
188
23-12-12
100
Forslag til julemiddag (9)
o.v.n.
189
21-12-12
50
Hvilken chokolade til frugtsalaten (7)
ingelein
190
21-12-12
50
Skære fedtkirtler af anderumpen? (7)
ingelein
191
14-12-12
54
Katastrofe Klejne Kogning (18)
svendgiversen
192
13-12-12
100
Efter bagning (9)
o.v.n.
193
10-12-12
500
"Kaffebrygger" (15)
ans
194
06-12-12
300
Jeres bedste opskrift på stegte sild (10)
smuller54
195
30-11-12
300
Freida. (7)
piaskov
[181-195] af 2084
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
1
04-11-21
775
Bland et lille krus alkoholfri Gløgg
Odada
2
02-12-20
685
Er en given mængde kartofler nok
Odada
3
21-06-20
817
BUM! Sådan skræller du et løg
Stouenberg
4
20-02-20
695
De bedste online supermarkeder
DinKurv
5
12-11-18
682
Super nytårsmenu med stor besparelse
Guldbare
6
09-06-18
673
Tilberedning af den perfekte bøf
gastrofun
7
08-06-18
649
Franskbrød som hos bageren
gastrofun
8
15-11-17
840
Brug resten af suppen.
Odada
9
19-09-17
763
Bag Mine specielle sigtebrød med madrest
Odada
10
13-08-17
735
Afkøle madvarer
Troldepige
11
16-04-17
730
Syltetøj for børn
Løvinden
12
25-12-16
750
Fjern piggene fra andestejen
Sandvad261
13
10-10-16
1228
Rullemargarine
Sandvad261
14
23-03-16
698
Forsøg m Kafferistning med mikrobølgeovn
boyelauritzen
15
20-02-16
768
Afkøle madvarer
Troldepige
[1-15] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
681
682
683
684
685
686
687
688
689
690
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
10216
18-11-02
Friturestegt camenbert (4)
Max Hansen
10217
18-11-02
Julesnaps - 40 af hver.... (3)
Dorte R.M. Ha...
10218
18-11-02
Friturestegt camenbert? (0)
Max Hansen
10219
18-11-02
Clementin vs. Mandarin. Hvad er forske... (3)
Thomas Hjort
10220
18-11-02
Ekskrementer i Gaio (6)
.Kody
10221
18-11-02
Kyllingpate' (1)
Marberg
10222
18-11-02
Rødvin - forhandler af bestemt vin søg... (2)
Brian Ipsen
10223
18-11-02
Frysning af risengrød (4)
Tulletine
10224
18-11-02
Havregrynskugler (8)
Henriette
10225
17-11-02
tilbehør til pasta med pesto (4)
lise hansen
10226
16-11-02
Kogning af linser, kogning af kikærter (5)
Mads Th. Pede...
10227
16-11-02
Hvad kalder man sådan en type ovnret?!... (6)
Mads Th. Pede...
10228
16-11-02
Kogning af suppe/fond (7)
soja
10229
16-11-02
Hvidkål/gulerødder/hakket okesekød/ovn (4)
Dorte R.M. Ha...
10230
16-11-02
trådløs stegetermometer (0)
SB
[10216-10230] af 12878
side :
681
682
683
684
685
686
687
688
689
690
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177556
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408866
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.