/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvidkål/gulerødder/hakket okesekød/ovn
Fra : Dorte R.M. Hansen


Dato : 16-11-02 17:43

Jeg havde engang en suveræn opskrift. Men den er væk og hukommelsen
vist ligeså.

Det var noget med snittet hvidkål, gulreødder, hakket oksekød m.m.?
overhældt med lidt fløde og? Herligheden blev tilbredt i et ildfast
fad i ovnen.

Jeg håber, det får en klokke til at ringe hos en hjælpsom sjæl, for
det smagte himmelsk på en våd efterårsdag - og jeg savner den
opskrift!

Hjerteligst
Dorte

 
 
Mads Th. Pedersen (16-11-2002)
Kommentar
Fra : Mads Th. Pedersen


Dato : 16-11-02 23:02


"Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:l4tctukc31eg4dqkal9k8jibm1ut4mb634@4ax.com...
> Jeg havde engang en suveræn opskrift. Men den er væk og hukommelsen
> vist ligeså.
>
> Det var noget med snittet hvidkål, gulreødder, hakket oksekød m.m.?
> overhældt med lidt fløde og? Herligheden blev tilbredt i et ildfast
> fad i ovnen.
>
> Jeg håber, det får en klokke til at ringe hos en hjælpsom sjæl, for
> det smagte himmelsk på en våd efterårsdag - og jeg savner den
> opskrift!

Kender ikke lige en specifik opskrift, men kan det være noget i stil med at
brune paprika + kød + et løg i tern i en stor gryde, hælde hvidkål +
snittede gulerødder i, lade det simre lidt, hælde en dåse flåede tomater, et
par laurbærblade + en sjat vin + en bouillonterning + en god sjat vand +
salt/peber ved, lade det småsnurre et kvarters tid (eller hvor lang tid der
nu skal til for at kål og gulerødder bliver næsten møre), hælde det i et
ildfast fad, drøne lidt fløde over og smide det i ovnen i en halv times tid
ved 200 grader?

Mvh Mads



rasmus carlsen (19-11-2002)
Kommentar
Fra : rasmus carlsen


Dato : 19-11-02 09:53


> Kender ikke lige en specifik opskrift, men kan det være noget i stil med
at
> brune paprika + kød + et løg i tern i en stor gryde, hælde hvidkål +
> snittede gulerødder i, lade det simre lidt, hælde en dåse flåede tomater,
et
> par laurbærblade + en sjat vin + en bouillonterning + en god sjat vand +
> salt/peber ved, lade det småsnurre et kvarters tid (eller hvor lang tid
der
> nu skal til for at kål og gulerødder bliver næsten møre), hælde det i et
> ildfast fad, drøne lidt fløde over og smide det i ovnen i en halv times
tid
> ved 200 grader?


- og hvis du så tilsætter noiget hakket oksekød har du en fremragende spise!


prøv evt. at lave den "tør" - det vil sige med meget lidt væde/flåede
tomater/fløde og den slags. Og jeg plejer bare at lave det i en stor pande
.... men jeg vil da prøve ovnen en dag ved lejlighed

ras



Mads Th. Pedersen (19-11-2002)
Kommentar
Fra : Mads Th. Pedersen


Dato : 19-11-02 19:37


"rasmus carlsen" <rasmus.carlsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3dd9fc08$0$63950$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...

> - og hvis du så tilsætter noiget hakket oksekød har du en fremragende
spise!


Øøøh...nåhja....syntes nok der manglede et eller andet

Mvh Mads



Hans Martin Hansen (19-11-2002)
Kommentar
Fra : Hans Martin Hansen


Dato : 19-11-02 20:24


"Mads Th. Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> skrev i en meddelelse
news:are0bp$ub3$1@news.cybercity.dk...
>
> "rasmus carlsen" <rasmus.carlsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
> news:3dd9fc08$0$63950$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>
> > - og hvis du så tilsætter noiget hakket oksekød har du en fremragende
> spise!
>
>
> Øøøh...nåhja....syntes nok der manglede et eller andet
>
> Mvh Mads
>
>

Nej, giv nu ikke så let op, nedenstående er fra din første post i tråden:
"...Kender ikke lige en specifik opskrift, men kan det være noget i stil med
at
brune paprika ____+ kød _______+ et løg i tern i en stor gryde, hælde
hvidkål +
snittede gulerødder i, lade det simre lidt, hælde en dåse flåede tomater,
et...."
Hilsen fra Hans



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste