> Kender ikke lige en specifik opskrift, men kan det være noget i stil med
at
> brune paprika + kød + et løg i tern i en stor gryde, hælde hvidkål +
> snittede gulerødder i, lade det simre lidt, hælde en dåse flåede tomater,
et
> par laurbærblade + en sjat vin + en bouillonterning + en god sjat vand +
> salt/peber ved, lade det småsnurre et kvarters tid (eller hvor lang tid
der
> nu skal til for at kål og gulerødder bliver næsten møre), hælde det i et
> ildfast fad, drøne lidt fløde over og smide det i ovnen i en halv times
tid
> ved 200 grader?
- og hvis du så tilsætter noiget hakket oksekød har du en fremragende spise!
prøv evt. at lave den "tør" - det vil sige med meget lidt væde/flåede
tomater/fløde og den slags. Og jeg plejer bare at lave det i en stor pande
.... men jeg vil da prøve ovnen en dag ved lejlighed
ras