"lise hansen" <lisemargit@get2net.dk> wrote
> Jeg skal have gæster næste weekender, og jeg kunne
> godt tænke med at servere pasta med hjemmelavet pesto.
> Pestoopskriften har jeg, men hvad kan man
> servere som tilbehør? Og hvad passer til som forret?
Som Lene også har skrevet er pasta ment som en hovedrent alene og kan
sagtens klare det i form af den kraftige (og dejlige) smag, men det er
vigtigt at servere brød til, så hvorfor ikke gøre noget ud af brødet.
umiddelbart kunne forslag til forret være:
Grillede sardiner
Grillet feta
Suppe evt. en kold tomatsuppe
Carpaccio ( god opskrift på
<
http://www.karoline.dk/visopskrift.asp?id=36> )
samt bruchetta som tibehør til pastaen skulle kunne klare det:
Skær et italiansk brød ud i tykke skirver.
Hak 500g modne tomater i meget små tern.
Skær et rødløg i terninger.
Bland tomater og rødløg i en skål sammen med 2 spsk olivenolie. Smag til med
salt og friskkværnet sort peber.
Rist brødet let, og mens det stadig er varmt, gnides begge sider med et helt
fed hvidløg.
Kom lidt af tomatblandingen på hvert brød og server dem varme med strimler
af friske basilikumblade på toppen.
God appetit.
--
Jakob Andersen