|
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 25-12-12 16:19 |
|
Hejsa.
Du kan roligt stege den i dag/i morgen.
Når den er færdig så pakker du den ind i bagepapir så garanterer jeg dig sværen holder sig sprød.
Men den skal være kold først.
| |
| Kommentar Fra : ingelein |
Dato : 25-12-12 17:50 |
|
Hej Pia
Tak for svaret -
Stegen skal selvfølgelig lunes inden den kommer på bordet. Hvordan vil den så arte sig?
Mange hilsner og god restjul til dig
Ingelein
| |
|
Når jeg har en rest flæske- eller ribbensteg med sprød svær, så pakker jeg den ind i stanniol, men sådan, at stanniolen stopper lige ved sværen, så sværen ikke pakkes ind.
Så forbliver sværen sprød.
Sådan så jeg, at min mor gjorde.
| |
| Kommentar Fra : ingelein |
Dato : 25-12-12 20:26 |
|
Hej pifo
Tak for svaret. Jeg har også bestemt mig for langtidsstegning i morgen, selvom jeg ikke bryder mig om hverken duften eller at det skal være i sidste øjeblik, hvor der er så meget andet, der skal rettes an, skæres ud osv. Sådan noget brandvarmt noget, som skal håndteres er ikke min livret. Men nu har jeg bestemt mig for at stegen bare kan være færdig 1 time før serveringen. Så holder den sig såmænd lun nok, hvis jeg pakker staniol omkring selve kødet.
Mange hilsner
Ingelein
| |
|
ingelein, stegen skal jo ikke være brandvarm umiddelbart før den skal spises, når det er til en julefrokost, den skal jo bare være lidt lun, så det er vist helt fint hvis den er færdig en time før den skal serveres.
Så er ovnen varm og ledig til evt. andre ting, der skal lunes.
| |
|
man kan også skære sværen af og lægge dem pænt på efter de er varmet i microen som gør dem sprøde igen. men ellers det med bagepapir er også fint , der bliver de heller ikke bløde :)
håber det blev godt det hele uden eller med lidt duft af flæskesteg
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 26-12-12 11:49 |
|
Ingelein.
Du sætter den bare i ovnen og luner den...har jeg altid gjort.
Gode sprøde svær forbliver sprøde.
God arbejdslyst.
Er selv lige blevet færdig med det samme + 40 frikadeller og hjemme gravet laks.
| |
| Godkendelse af svar Fra : ingelein |
Dato : 29-12-12 16:45 |
|
Tak for svaret pifo.
Det endte med at jeg stegte samme dag. Og da gæsterne var næsten 1 time forsinkede på¨grund af trafikuheld flere steder på motorvejene, gik det hele op i en højere enhed. Stegen blev god.
mange hilsner og godt nytår - Ingelein
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|