|
| Friturestegt camenbert Fra : Max Hansen |
Dato : 18-11-02 22:56 |
|
Hej
Er der nogen her der har nogle erfaringer vedr. friturestegt cemenbert, hvor
varm olie?, hvor lang tid? mv.
på forhånd tak
mvh
Max
| |
lcj@wanadoo.dk (19-11-2002)
| Kommentar Fra : lcj@wanadoo.dk |
Dato : 19-11-02 06:40 |
|
On Mon, 18 Nov 2002 22:55:38 +0100, "Max Hansen"
<maxhansen@tdcadsl.dk> wrote:
>Hej
>Er der nogen her der har nogle erfaringer vedr. friturestegt cemenbert, hvor
>varm olie?, hvor lang tid? mv.
>på forhånd tak
>mvh
>Max
>
>
til den er lysebrun udenpå - tiden afhænger af oliens temperatur.
| |
5750 giller (19-11-2002)
| Kommentar Fra : 5750 giller |
Dato : 19-11-02 17:31 |
|
det er alm friture temp alså 180 og til de er lysebrune har aldrig taget tid
på dem, men prøvesmagt rigtig mange husk solbær syltetøj
hilsen Gilbert
--
( . ) ( . )
^
~~~~
http://www.roenhave.dk
"Max Hansen" <maxhansen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3dd961da$0$21209$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej
> Er der nogen her der har nogle erfaringer vedr. friturestegt cemenbert,
hvor
> varm olie?, hvor lang tid? mv.
> på forhånd tak
> mvh
> Max
>
>
>
| |
HJK (21-11-2002)
| Kommentar Fra : HJK |
Dato : 21-11-02 17:35 |
|
> Hej
> Er der nogen her der har nogle erfaringer vedr. friturestegt cemenbert,
hvor
> varm olie?, hvor lang tid? mv.
> på forhånd tak
> mvh
> Max
>
Hvis man ikke lige har en frituregryde stående klar, er det lettere at stege
dem på en pande
mvh
HJ
| |
Niklas (27-11-2002)
| Kommentar Fra : Niklas |
Dato : 27-11-02 02:23 |
|
"Max Hansen" <maxhansen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse news:3dd961da$0$21209$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej
> Er der nogen her der har nogle erfaringer vedr. friturestegt cemenbert, hvor
> varm olie?, hvor lang tid? mv.
> på forhånd tak
> mvh
> Max
>
>
>
Når de er færdige flyder de op ovenpå olien.
Venligst
Niklas
| |
|
|