|
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 21-12-12 13:58 |
|
Inden stegningen klemmer jeg dem og får det meste af indholdet ud. Det vaskes af.
Efter stegningen tar jeg den ikke med i udskæringen på serveringsfadet.
Husk at tage lår og vinger af, brystfileerne tages af og skærwes pænt ud. Ud over lår og vinger, serveres der intet af skelettet.
Brug ikke den forfærdelige fjerkræsaks.
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 21-12-12 16:58 |
|
Jeg køber aldrig en hel and- da jeg elsker at købe berberiandebryst.
Men min mor stegte altid med, men hun proppede altså ikke gumpen ind i anden og i det hele taget har jeg set i TV og hos video hos Årstiderne, at de slet ikke syr eller lukker hullet efter at have fyldt anden.
Hvis du ikke kan lide smagen- så skær den væk eller lad den dog hænge for sig selv og undgå at servere den.
| |
| Kommentar Fra : ove112 |
Dato : 21-12-12 17:29 |
|
når anden er stegt er det let at fjerne kirtlerne jeg tager dem ud når jeg spiser gumpen
| |
| Kommentar Fra : ingelein |
Dato : 21-12-12 18:42 |
|
Hej Ove
I den retning ligner du min hedengangne far. Han synes bedst om rumpen - om det var med eller uden kirtler ved jeg ikke. Jeg har også læst at grønlændere synes bedst om den del af fuglen.
Julehilsen fra Ingelein
| |
| Accepteret svar Fra : piaskov | Modtaget 50 point Dato : 21-12-12 18:49 |
|
Hej ingelein.
Jeg personligt syntes også den er ulækker.
Jeg skærer den simpelthen af inden jeg griller anden.
God jul til dig
VH. Pia
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|