|
| Accepteret svar Fra : smuller54 | Modtaget 60 point Dato : 28-12-12 22:42 |
|
Jeg har lige været til en julefrokost hvor følgende opskrift var anvendt:
http://www.arla.dk/opskrifter/Tunfiskemousse/
Det er den uden husblas, men der er også en med.
Jeg foretrækker denne- den smagte virkelig godt og så var den pyntet med store rejer.
god fornøjelse
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 28-12-12 22:44 |
|
iøvrigt velkommen til kandu.dk
Jeg synes der er mange gode mennesker her, som til enhver tid vil forsøge at hjælpe med svar.
så bliv du bare her
| |
|
Tak for velkomsten
Jeg fik siden anbefalet af en god veninde, og så hoppede jeg jo straks herind :)
Håber da også at jeg bliver her :) mindst til årets udgang
| |
|
app'er kan man vist ikke få til min gamle nokia ;) men ellers super idé til en køkken-klovn som mig
Ja nu må vi se om der kommer andre forslag, ellers bliver din eller karolines nok prøvet af her i huset til nytår ;)
| |
| Godkendelse af svar Fra : Chirkeline |
Dato : 30-12-12 18:27 |
|
Tak for svaret smuller54. Så er tunmoussen lavet, og jeg tror jeg har fundet fejlene fra sidste år, smøret havde jeg vist ikke blødt nok og for lidt creme fraiche :)
Nu glæder jeg mig bare til i morgen hvor tænderne sættes i det
| |
| Kommentar Fra : AnBi72 |
Dato : 30-12-12 22:12 |
|
Arlas opskrift er ekstremt fed - omkring halvdelen er ren smør. Her er den rigtige:
Opskriften er til 6 personer, men så skal man portionsanrette, for alle vil have mere. Man bør gøre sig selv den tjeneste at lave dobbelt portion, for så er der måske lidt tilbage til dagen efter.
1/4L Creme Fraiche
1 Løg
Saft fra 1 citron
2ds tun i olie, men kun olie fra den ene
1,5DL Piskefløde
5 blade husblas
1 glas rød stenbiderrogn
Husblas lægges i blød i en skål vand.
Creme Fraiche, løg, citronsaft og tun blendes (i en rigtig blender).
Husblassen vrides og overhældes med et par skefulde kogende vand til den er helt flydende uden klumper. Lidt af massen fra blenderen hældes over og der røres. Den flydende husblas hældes i blenderen mens der blendes. Det hele hældes i en skål der stilles i køleskab en times tid, indtil det er stivnet en smule.
Piskefløde piskes til flødeskum og sammen med caviar vendes det i tunen. Smag til med salt, hvid peber og hvidvinseddike. Hældes evt i forme eller en serveringsskål og stilles i køleskab til den er stivnet. Kan pyntes med citronmelisse, brøndkarse eller cherrytomater. Serveres med brød og citronbåde.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|