/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Til Cimbombom
15-05-13 19:46
: Eyvind
16-05-13 12:31
: Cimbombom
16-05-13 14:03
: smuller54
Til Cimbombom
Fra :
smuller54
Vist : 957 gange
100 point
Dato :
15-05-13 19:16
Hej Cimbombom
Her ser du hvordan man tilbereder friske grønne asparges:
http://www.madbio.com/video/8029468/gronne-asparges
Synd hvis du kun kender asparges fra tarteletter.- De her smager himmelsk
Kommentar
Fra :
Eyvind
Dato :
15-05-13 19:46
Hos os slås vi om de grønne asparges, og de spises med fingrene.
De er tilberedt så de næsten knaser......................................................
(Gumle-smiley)
Accepteret svar
Fra :
Cimbombom
Modtaget 100 point
Dato :
16-05-13 12:31
Tak for linket smuller
Jeg syntes kokken i videoen forklarede tilberedningsprocessen rigtig godt. Det kan jeg nok finde ud af, selvom jeg ikke er et køkkenmenneske.
Godkendelse af svar
Fra :
smuller54
Dato :
16-05-13 14:03
Tak for svaret Cimbombom.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.