/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
106
26-03-14
100
Modne sit eget kød... (6)
axelbjarne
107
18-03-14
100
Tilbehør til pålægskagemand? (7)
Birgitte32
108
08-03-14
100
Røde linser? (8)
taliskoko
109
27-02-14
50
Bacon Explosion ! (11)
timses
110
18-02-14
100
Tilbehør til et par gode bøffer. ? (17)
timses
111
15-02-14
200
Surdej (13)
o.v.n.
112
07-02-14
300
Køkkenmaskine men hvilken? (24)
o.v.n.
113
26-01-14
100
Pasteuriserede æg (5)
jøjø
114
31-12-13
100
husblas klumper i tunmousse (8)
bublebee
115
13-12-13
100
chokolademousse med likør (5)
Sandvad261
116
06-12-13
50
Hvad kan jeg bruge en kamsteg til? (9)
ingelein
117
04-12-13
300
Bedste Gløgg? (3)
supersine669
118
18-11-13
100
Syltede radiser (6)
jesper.s
119
11-11-13
200
Tapas...ideér ??? (12)
timses
120
01-11-13
300
Asparges gryde. (12)
piaskov
[106-120] af 2082
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
993
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
823
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
557
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1380
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
673
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
536
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
783
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
658
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1748
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1731
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
579
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1912
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2102
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
856
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1710
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
496
29-07-10
Kød til store bøffer (20)
carsten
497
29-07-10
baguette bage forme (3)
smiley
498
27-07-10
Jeg har fået en flaske calvados (9)
Steen
499
25-07-10
vegetabilsk krydderfedt (10)
Arne Jensen
500
24-07-10
Shiraz (1)
Steen
501
22-07-10
Absolut bedste hotdogpølser i Århus? (1)
Steen Suder, ...
502
22-07-10
Opskrift søges: Multe til forret. (8)
Erik Poulsen
503
22-07-10
Exquisa kartofler i storkøbenhavn ? (0)
frank
504
21-07-10
italiensk sauce...sugo (6)
Kirsten Marker
505
20-07-10
Valnødder (0)
Kurt Hansen
506
20-07-10
Wienerbrødshistore, og før det? Kaffeb... (9)
jodleren
507
19-07-10
mandolinjern (6)
cykelsmeden
508
19-07-10
frikadeller udskæring (1)
smiley
509
19-07-10
ostesøger (6)
Kirsten Marker
510
18-07-10
forædling af kød (1)
Henrik
[496-510] af 12878
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177460
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408201
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.