|
|
Koteletter i fad vil det være rigtig godt til. Uhm....
Ellers skærer du det i passende stykker til sammenkogte retter.
(Og tør jeg foreslå en en gammeldags svinekotelet dyppet i mel, æg og rasp, stegt på panden)
| |
| Kommentar Fra : ingelein |
Dato : 06-12-13 19:36 |
|
Tak Katekismus
Har jeg mon gjort noget forkert - har ellers stegt som anbefalet i en opskrift.
Ingelein
| |
|
Måske er den stegt lige længe nok...
men den er jo super til biksemad
god appetit
| |
| Kommentar Fra : skytten49 |
Dato : 06-12-13 21:38 |
|
Pga. af fedtforskrækkelse, er det blevet en uskik at fjerne næsten alt fedtet under sværen. flæskesteg skal steges med fedt for at give smag og for ikke at blive tør. Jeg bruger som regel nakkekam, den er mindre tør og har mere smag. Ganske vist der det der gør den vidunderlig også det der skræmmer folk, nemlig fedtmarmoreringen, Men skær fedtet af når i spiser.
| |
| Kommentar Fra : ingelein |
Dato : 06-12-13 22:11 |
|
Skytten49
Det kgiver jeg dig ret i - Jeg har ikke noget imod at nogen sorterer en del af fedtet fra, når de spiser, men det skal da steges med ! Iøvrigt er jeg slet ikke så fedtforskrækket. I perioder, hvor jeg har spist fedtfattigt er det gået ud over både hud, negle og hår.
Ingelein
| |
| Accepteret svar Fra : katekismus | Modtaget 50 point Dato : 06-12-13 23:01 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : ingelein |
Dato : 06-12-13 23:22 |
|
Tak for svaret katekismus. Ja, jeg tror at jeg har stegt for længe - men jeg ventede jo på at "indetemperaturen skulle komme op på de 65 grader.
Tak for det fine link - det besvarer jo alle spørgsmål. Ja, jeg er nok mere til rødt kød end til flæskesteg.
Ingelein
| |
| Kommentar Fra : nusa |
Dato : 12-04-14 12:25 |
|
Prøv at stege den ved en meget lav temperatur fx 120 grader i 4-5 timer (brug stegetermometer),
så bliver den ikke så tør.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|