/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
121
01-11-13
300
Asparges gryde. (12)
piaskov
122
17-10-13
50
UHT mælk (3)
mig-selv
123
16-10-13
500
Æggebære med skruelåg (50)
Rustica.dk
124
06-10-13
500
Køb af ny stegegryde. (12)
vedikkealt
125
29-09-13
50
Kan jeg fryse færdig æbleflæsk? (10)
ingelein
126
27-09-13
100
Kan æblesaft til gele fryses? (4)
ingelein
127
20-09-13
50
Et stativ til gelepose? (4)
ingelein
128
11-09-13
100
Emalje- eller plasticskilt til mad (12)
winetaster
129
10-09-13
50
Glykose (18)
Sandvad261
130
08-09-13
100
Karrysalat?? (22)
werter
131
04-09-13
100
Mør kylling? (6)
ruder4
132
02-09-13
67
Kun kujer til aften (17)
svendgiversen
133
20-08-13
40
Hvor køber man frosne foreller? (6)
cristian2
134
17-08-13
500
smuller54 (5)
bentjuul
135
12-08-13
500
Karrysuppe (5)
bentjuul
[121-135] af 2083
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
994
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
829
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
558
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1384
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
674
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
544
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
791
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
666
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1756
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1732
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
580
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1918
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2103
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
857
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1711
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
721
07-02-10
Scrambled eggs (13)
Steen
722
07-02-10
En lille, uvidenskabelig undersøgelse (8)
Jens Bruun
723
07-02-10
Farven på Bernaise/Hollandaise. (9)
POL
724
06-02-10
Re: jaka-hjlp (1)
Frank Løkkega...
725
05-02-10
Snak om kødklister i 1990'ene? (14)
Peter Knutsen
726
02-02-10
Hvor lang tid (3)
S.B.
727
02-02-10
Krabbeklør (3)
Aksel
728
01-02-10
Pulled Pork.. (2)
J.K.A
729
01-02-10
jaka-hjælp (12)
Ralph
730
01-02-10
Rokkevinge (5)
Jens Bruun
731
01-02-10
Romkugler (8)
Max
732
31-01-10
Madvarer næsten tøet op i fryser (1)
Lars Thomsen ...
733
31-01-10
Frysning af pandekager (4)
helle
734
30-01-10
søger opskrift på mozzarellaost (2)
B.K.
735
29-01-10
Re: Kan man lave anderillette af en dse (0)
Frank Løkkega...
[721-735] af 12878
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177470
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408288
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.