/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
61
31-07-15
100
Tokai vin (6)
hovsada
62
29-07-15
100
Er vildlaks vilde? (8)
lgs
63
15-07-15
100
Bliver froset fløde til smør i fryser (5)
boyelauritzen
64
10-05-15
50
Kokkenshverdagsmad - erfaringer søges (4)
vivian67
65
05-05-15
35
Kage/slik æske med timer (12)
peggy1
66
05-05-15
200
Snaps på "Kongensknap" (10)
lham
67
01-05-15
100
Gelatinepulver (4)
jesper.s
68
19-04-15
200
spegepølse (19)
modersvilje
69
19-04-15
50
Hævekurv (4)
begga
70
16-04-15
100
Snittemaskine - hvilken (7)
vivian67
71
16-04-15
100
Gulvafløb (5)
winetaster
72
04-04-15
100
Saftig kogt skinke (9)
jesper.s
73
27-02-15
100
Kartofler - hvilken slags - flødekartofl (10)
ingelein
74
29-01-15
100
Gule ærter på okse spids (12)
svendgiversen
75
27-01-15
50
Pandekager (9)
jensviggo
[61-75] af 2083
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
995
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
829
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
558
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1384
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
674
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
544
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
791
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
666
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1756
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1733
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
580
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1918
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2103
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
857
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1711
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
706
17-02-10
Friskrøgede makreller (4)
jos
707
14-02-10
Tilberede dybfrossen steg? (10)
Ralph
708
14-02-10
Kemi i madlavning (34)
Hauge
709
14-02-10
salat (5)
Helle Jensen
710
13-02-10
El Bulli lukker (1)
Jens Bruun
711
13-02-10
Bulgur (0)
Helle Jensen
712
13-02-10
Osso buco - jeres bedste opskrift (5)
Heidi
713
11-02-10
vagtel æg (3)
smileymax
714
11-02-10
Spise blomsterblade? (3)
Jakob Griffel
715
09-02-10
Koriander (4)
Ole Larsen
716
09-02-10
Køb og anvendelse af thrombin ? (10)
Sune Vuorela
717
09-02-10
Afprøvet deep-panpizzaopskrift? (2)
Nana
718
09-02-10
hjemmegjorte rugbrød (2)
719
08-02-10
Spørgsmål om Moccamaster? (7)
Marianne
720
07-02-10
Re: jaka-hjlp (0)
Frank Løkkega...
[706-720] af 12878
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177470
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408290
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.