/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
391
16-01-11
50
Skal ovnen stå åben? (52)
bjarnefilm
392
16-01-11
100
Sous-vide, vakuum og langtidsopvarmning (8)
vagnr
393
13-01-11
300
Tyk glasur (17)
karenD
394
12-01-11
20
Friture Chili Cheese Top (3)
Molle7100
395
12-01-11
20
Gæstemiddag (4)
susheks
396
09-01-11
100
Hvedebrød, røremaskine (20)
lacra
397
06-01-11
74
Ale No 16 (15)
svendgiversen
398
03-01-11
100
Ugens udfordring. (17)
piaskov
399
26-12-10
95
Helstegt mørbrad (20)
Grimstrup
400
26-12-10
200
LANGTIDS EFTERHÆVNING? (16)
AG112
401
23-12-10
100
Den gode gamle andesteg (5)
Sandvad261
402
21-12-10
200
Klejneopskrift (4)
jøjø
403
20-12-10
50
Kærenemælksfromage (6)
lham
404
19-12-10
50
Eksotisk kød (11)
jesper.s
405
18-12-10
50
Gode småkager ? (25)
smuller54
[391-405] af 2084
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
376
13-03-06
1417
Mørbrad i gorgonzolasauce
Franksp
377
02-03-06
533
Vanilleis m. Nektarinchutney
jangchr
378
02-03-06
918
Orientalsk Oksekød
jangchr
379
28-02-06
3585
Truntes vulkankage (chokolade)
Camillasmoster
380
21-02-06
821
Optimer kødsovsen
vaxen
381
05-02-06
1017
rengøring af termokander.
gmadsen
382
01-02-06
890
Tip(s) til madlavning mv.
CLAN
383
27-01-06
677
Madplan er sparet tid
betina64
384
24-01-06
573
Dansk mad
Balcanard
385
22-01-06
1492
BYENS BEDSTE KÆRNEMÆ.SUPPE
AG112
386
22-01-06
667
Mad opskrifter.
sofus.dk
387
18-01-06
2162
Nemme & spændende kartofler
3773
388
09-01-06
681
opvask
aasenissum
389
03-01-06
614
gåselever
akrolle
390
23-12-05
893
Check før du køber fløde/skummet mælk
sverola
[376-390] af 876
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
706
17-02-10
Friskrøgede makreller (4)
jos
707
14-02-10
Tilberede dybfrossen steg? (10)
Ralph
708
14-02-10
Kemi i madlavning (34)
Hauge
709
14-02-10
salat (5)
Helle Jensen
710
13-02-10
El Bulli lukker (1)
Jens Bruun
711
13-02-10
Bulgur (0)
Helle Jensen
712
13-02-10
Osso buco - jeres bedste opskrift (5)
Heidi
713
11-02-10
vagtel æg (3)
smileymax
714
11-02-10
Spise blomsterblade? (3)
Jakob Griffel
715
09-02-10
Koriander (4)
Ole Larsen
716
09-02-10
Køb og anvendelse af thrombin ? (10)
Sune Vuorela
717
09-02-10
Afprøvet deep-panpizzaopskrift? (2)
Nana
718
09-02-10
hjemmegjorte rugbrød (2)
719
08-02-10
Spørgsmål om Moccamaster? (7)
Marianne
720
07-02-10
Re: jaka-hjlp (0)
Frank Løkkega...
[706-720] af 12878
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177514
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408617
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.