Der er ingen klejneopskrifter der er idiotsikre, men klejner er slet ikke svære at lave.
og m.h.t. frk. Jensen's, så er det så vidt jeg husker, de gode gammeldags tykke klejner, som man næsten ikke kan mislykke.
Så hvad du har lavet forkert, kunne jeg tænke mig at vide?
Men ellers har Munke Mølle Gluten Flour mel, udgivet et lille hæfte for år tilbage, med verdens mest geniale klejneopskrift, og hvis de heller ikke lykkes, så bør du købe klejnerne
500 g mel
125 g margarine
100 g sukker
1 dl mælk
2 æg
1tsk. bagepulver
½ tsk. hjortetaksalt
1 tsk. kardemomme
revet skal af 1 citron
Palmin til kogning
Dejen æltes og hviler derefter et koldt sted i ca 1 time.
Dejen udrulles i ca ½ cm tykkelse og børstes godt af for mel.
Skæres ud stykker på ca 8 x 2 cm , skær en ridse på langs på ca 2 cm og vrid klejnerne.
Opvarm palmin til ca 180 grader og kog klejnerne indtil de er lyst gyldenfarvet.
Undlad for mange klejner i gryden af gangen, da det vil køle fedststoffet og klejnerne vil "bruse" og blive grynede på ydersiden