|
| Afprøvet deep-panpizzaopskrift? Fra : Nana |
Dato : 09-02-10 15:09 |
|
Hej gruppe...
Nogen der har en god opskrift på deep-panpizza? den sidste vi prøvede var
direkte latterlig... Faktisk fladere end normal pizza. :-/ Leder efter en
hvor bunden er omkring 1-2cm høj efter bagning.
Mvh. Nana
| |
Bjarne K. (10-02-2010)
| Kommentar Fra : Bjarne K. |
Dato : 10-02-10 13:28 |
|
"Nana" <nana@phobiasild.dk> wrote in message
news:4b716c62$0$56771$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hej gruppe...
>
> Nogen der har en god opskrift på deep-panpizza? den sidste vi prøvede var
> direkte latterlig... Faktisk fladere end normal pizza. :-/ Leder efter en
> hvor bunden er omkring 1-2cm høj efter bagning.
>
> Mvh. Nana
Hvis jeg vil have en tyk pizza, plejer jeg at bruge 2,5 dl vand, 25 gram gær
og 2-3 spsk olie. Jeg ved ikke hvor mange gram mel jeg kommer i, men nok.
Hæver som normalt brød, inden det rulles ud.
Burde være nok til 1 mand eller 3-4 damer.
Bruger samme opskrift til tynde pizza'er. Dog er gærmængden her reduceret
til det halve måske kun 10 gram.
Når det er sagt, så er der, med den tynde udgave, ikke ret meget autentisk
italiensk pizza over det. Der skal vi nok ud i noget langtidshævning¨, bruge
noget italiensk mel, en pizzaovn og noget violin musik.
--
Med venlig hilsen
Bjarne K.
| |
Bjarne K. (10-02-2010)
| Kommentar Fra : Bjarne K. |
Dato : 10-02-10 13:35 |
|
"Bjarne K." <not@nej.ni> wrote in message
news:4b72a636$0$36583$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> Hvis jeg vil have en tyk pizza, plejer jeg at bruge 2,5 dl vand, 25 gram
> gær og 2-3 spsk olie. Jeg ved ikke hvor mange gram mel jeg kommer i, men
> nok.
Plus selvfølgelig lidt salt. Man kan også komme en knvsp. sukker i.
--
Med venlig hilsen
Bjarne K.
| |
|
|