/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gæstemiddag
Fra : susheks
Vist : 856 gange
20 point
Dato : 12-01-11 12:38

Hej. Jeg har fundet en dejlig ret til mine gæster: Svinemørbrad med frisk pasta og tomatsovs. Hvordan holder jeg pastaen varm?

 
 
Kommentar
Fra : Teil


Dato : 12-01-11 12:44

den holder du ikke varm

Accepteret svar
Fra : frieda

Modtaget 30 point
Dato : 12-01-11 12:44

Det gør du IKKE.
Du koger pasta'en, lige før I skal spise.

Det tager jo ingen tid og intet arbejde.

Og pasta skal være friskkogt, eller bliver det totalt kedeligt, hvilket vil være synd.

Godkendelse af svar
Fra : susheks


Dato : 12-01-11 12:51

Tak for svaret frieda.

Kommentar
Fra : frieda


Dato : 12-01-11 12:57

Uha, godt du spurgte.

Jeg lavede engang en sauce bolognese (med rødvin) til 80 mennesker; den havde simret hele dagen før og var superlækker.

Den skulle serveres en søndag ved 13-tiden for deltagerne på en jazz workshop.
En af mine "hjælpere" meddelte mig klokken 10, at nu havde hun kogt AL pastaen!

Søndag! Ingen mulighed for indkøb af pasta til 80.

Øv, øv og atter øv. Alle roste den dejlige sauce, men skubbede den nu klæbrige ulækre pasta til side, og spiste brød til i stedet.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste