AJ wrote:
>
> Hej Heidi!
>
> Jeg skal godt nok ikke lave buffet, men jeg vil rigtig gerne bede om
> din opskrift ;0)
Den kommer fluks - mht. frugten, så er der mange slags der er gode - jeg
har bla. brugt nektariner/ferskner (bedst med den friske vare, men fra
dåse kan også gå an), vindruer, melon, pære, jordbær, mango, æble og
appelsin.
Vælg 3-4 slags ud som du kan lide, og som passer sammen i farve.
Lav dressingen af
saft af 1/4 appelsin
2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1-2 tsk flydende honning
salt og peber
evt. frisk basilikum
Bland dressingen i frugten og lad den gerne trække nogle timer - pynt
med feks. blåbær (optøet fra frost kan sagtens bruges) og/eller
granatæblekerner.
Sidst vi fik det, spiste jeg resterne til morgenmad - selvom der var
eddike og olie i
--
Heidi