On 2010-02-09 09:03:23 +0100, Firstname Lastname said:
> Hej
> Jeg kunne tænke mig at høre, om nogen af jer har et godt råd mht
> skorpen på hjemmebagte rugbrød.
>
> Jeg elsker smagen af den sprøde rugskorpe, men desværre er den lovlig hård.
>
> Hvad gør I for at få den mere blø`?
>
> Jeg har prøvet at pakke brødene ind i fugtige viskestykker, pensle med
> smeltet smør, pensle med vand, lægget brøddene i plastikposer mens de
> er varme - de er stadig lige hårde.
> Oprindeligt bagte jeg brøddene i lave forme, så en skive svarede til 1½
> skive almindeligt firkantet købebrød, men nu er jeg begyndt at bruge
> rigtige rugbrødsforme for at få en større skive og mindre skorpe.
>
> Nogen gode forslag??
Jeg plejer at stille et fad med vand i bunden af ovnen...selvfølgeligt
mens jeg bager rugbrød