/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
391
16-01-11
100
Sous-vide, vakuum og langtidsopvarmning (8)
vagnr
392
13-01-11
300
Tyk glasur (17)
karenD
393
12-01-11
20
Friture Chili Cheese Top (3)
Molle7100
394
12-01-11
20
Gæstemiddag (4)
susheks
395
09-01-11
100
Hvedebrød, røremaskine (20)
lacra
396
06-01-11
74
Ale No 16 (15)
svendgiversen
397
03-01-11
100
Ugens udfordring. (17)
piaskov
398
26-12-10
95
Helstegt mørbrad (20)
Grimstrup
399
26-12-10
200
LANGTIDS EFTERHÆVNING? (16)
AG112
400
23-12-10
100
Den gode gamle andesteg (5)
Sandvad261
401
21-12-10
200
Klejneopskrift (4)
jøjø
402
20-12-10
50
Kærenemælksfromage (6)
lham
403
19-12-10
50
Eksotisk kød (11)
jesper.s
404
18-12-10
50
Gode småkager ? (25)
smuller54
405
18-12-10
300
Stegetermometer (10)
Christa.N
[391-405] af 2083
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
995
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
830
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
558
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1384
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
674
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
544
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
791
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
666
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1756
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1733
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
580
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1918
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2104
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
858
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1711
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
436
13-09-10
Habenero chili flakes (3)
Karsten H. La...
437
12-09-10
Godt spisested nær Opera´en i Malmø ... (2)
Kirsten T. Gr...
438
12-09-10
Vakuumposer i ruller (uden riller) (3)
Preben
439
12-09-10
Frisk Aalborg forsvant (7)
Grethe Hoff
440
12-09-10
tefal actifry (2)
dufur
441
12-09-10
Skrønen om malkekoen (1)
Henrik
442
11-09-10
Aronia vin (3)
Ralph
443
11-09-10
Agurkesalt (1)
Lisbet Overva...
444
10-09-10
sylteopskrifter (2)
Ralph
445
09-09-10
Kinesisk opskrift (9)
Finn Stampe M...
446
09-09-10
Sous vide update (3)
Emil
447
07-09-10
Ceylon kanelstang (2)
448
07-09-10
Røgsmuld i København (4)
Erik Poulsen
449
07-09-10
Yndlingsmad og livretter (7)
450
07-09-10
Krydderurtesalt (0)
Emil
[436-450] af 12878
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177472
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408307
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.