Hej,
> > Så har Baldwind opdateret sin hjemmeside:
> > <
http://amath.colorado.edu/~baldwind/sous-vide.html>
> > Der er tilføjet nogle videoer og en reklame for hans bog. Ellers kan
> > jeg ikke umiddelbart se nogle ændringer.
Der kommer kontinuerligt flere videoer på han side og han foretager
andre mindre rettelser.
Jeg har ikke læst bogen endnu (den er dog bestilt), men har
forventning om at den i den grad er værd at læse.
Den kan nu også købes med shipping fra UK, så man slipper for told/
moms:
http://www.sousvidesupreme.com/product.aspx?productid=5&&RD=1
> "Under pressure - cooking sous vide" af den amerikanske kendis kok
> Thomas Keller og kan du evt. anbefale den?
Jeg har den og har læst noget af den; det er rendyrket madporno!
Fantastiske billeder af utrolige kreationer, han er en mester - men
det er mere end end sopus-vide bog, det er en pralebog man kan have
stående fremme :)
Ej, seriøst - jeg tror faktisk at der er mere reel info i Douglas' bog
> Jeg var i NYC for fjorten dage siden og så at der kunne købes "slow
> cooker" apparater fra bl.a. KitchenAid og Cuisinart til $60,- stykket.
Du KAN faktisk også finde diverse "slow cookers" i US' europæiske
sidestykke (sverige), og ofte til små penge, selvom de er mindre
avancerede end Cuisinart versionen.
Der findes også diverse sider på nettet om hvordan man med en indkøbt
elektronisk termostat kan ombygge en riskoger til formålet - det må
være mindste lige så "godt" som en slow cooker.
> Jeg går ud fra at sådan en krabat kunne bruges til "sous vide"?
Personligt mener jeg at der skal være bevægelse i vandet, for at få en
ordentlig udnyttelse - men jeg startede også med en slowcooker og
gjorde mig de første gode eksperimenter, før jeg købte "rigtigt"
udstyr :)
/René