/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
131
132
133
134
135
136
137
138
139
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1981
25-11-02
50
shrimp (15)
netper
1982
25-11-02
50
cilantro, bay leaf (4)
netper
1983
25-11-02
50
yellow bell pep (2)
netper
1984
24-11-02
50
Sherry, flaske åben hvor længe ? (2)
srhansen
1985
24-11-02
50
Courgette & Squash (2)
srhansen
1986
18-11-02
50
Frysning af risengrød (5)
Tulletine
1987
16-11-02
100
Kogning af suppe/fond (10)
soja
1988
15-11-02
200
Lavas (2)
netper
1989
14-11-02
50
Kolestorol? (6)
food_life
1990
10-11-02
200
Chorizo (4)
netper
1991
09-11-02
50
ketchup (3)
netper
1992
09-11-02
200
Indisk ret (5)
netper
1993
06-11-02
150
næringsberegning? (4)
food_life
1994
02-11-02
50
FARSERET AND? (5)
food_life
1995
02-11-02
50
Gazon? (2)
food_life
[1981-1995] af 2084
side :
131
132
133
134
135
136
137
138
139
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
16
11-02-16
714
Spejlæg med et nyt pust
spiren
17
11-10-15
880
MAYONNAISE / REMOULADE
AG112
18
28-06-15
945
Frittata/ æggekage
smuller54
19
10-12-14
644
Økologisk olivenolie direkte fra Spanien
Gyldendahl
20
03-12-14
921
Lækre mandler lige til at snacke
nosunshine5
21
08-10-14
2175
Havregrød, til Eyvind ;)
Troldepige
22
19-08-14
708
Helt friske fisk
Kusk85
23
13-08-14
1549
Ægge top skære
HertzDK
24
25-05-14
889
Forberede spareribs før grilltid
nosunshine5
25
03-04-14
1012
Lækkert og nemt Alpebrød
smuller54
26
08-03-14
848
Fastbrændt fedt mm. efter madlavning
Sandvad261
27
09-01-14
1043
Torskerognstid
smuller54
28
08-01-14
1263
Chok Wok
svendgiversen
29
23-12-13
920
Udrulning af marcipan
Sandvad261
30
20-12-13
839
Kranskage
Sandvad261
[16-30] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1
24-11-11
Poulard eller agerhøne? (5)
Børge Jensen
2
23-11-11
Flæskesteg (6)
Bo M Mogensen
3
23-11-11
Rødkål (3)
moster
4
21-11-11
Sikkert lettere OT, men ikke hel (9)
Hr. X
5
20-11-11
Røget torskerogn (2)
Martin Larsen
6
19-11-11
Stevia (9)
Lars Kongshøj
7
19-11-11
kartoffel-porre suppe (2)
søren brix
8
12-11-11
Popcorn i mikroovn (0)
Hauge
9
12-11-11
Hjælp til amerikansk opskrift (måle (12)
David Schjelde
10
08-11-11
Jamie Oliver stegepande - skod? (25)
Hans Mouridsen
11
08-11-11
Nem,Hurtig,God Madplan! (6)
Peter Nicolay...
12
07-11-11
Røget fasanbryst (2)
Kay-Verner
13
06-11-11
Varm chokolade (2)
Max
14
06-11-11
99% Chokolade (12)
Lars Kongshøj
15
06-11-11
Danmark og Leverpostej! (16)
Peter Nicolay...
[1-15] af 12878
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.