/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Røget torskerogn
Fra :
Martin Larsen
Dato :
20-11-11 00:34
Jeg køber nu og da røget torskerogn hos fiskebilen, men i alt for mange
tilfælde bryder jeg mig ikke om den fordi den er for blød og rå indeni.
Farvet omtrent som råt oksekød og ikke særlig lækker i konsistensen.
Nu har jeg så fundet på at koge den i 5 minutter med et
tilfredsstillende resultat, men siden det er mere reglen end undtagelsen
at den har den bløde konsistens har jeg spekuleret på om det er sådan
den "skal" være?
Hvordan synes I røget torskerogn skal være?
Allan Vebel (
20-11-2011
)
Kommentar
Fra :
Allan Vebel
Dato :
20-11-11 00:51
Martin Larsen skrev:
> Nu har jeg så fundet på at koge den i 5
> minutter med et tilfredsstillende resultat,
> men
Microovnen i 1 minut, så er den lækker og
lun, lige klar til et stykke brød,
--
Allan Vebel
http://vebel.dk
Kim (
20-11-2011
)
Kommentar
Fra :
Kim
Dato :
20-11-11 08:31
"Martin Larsen" skrev i meddelelsen
news:4ec83ce3$0$283$14726298@news.sunsite.dk...
>Hvordan synes I røget torskerogn skal være?
Den skal helt klart være smørbar, ellers kan det være lige meget.
- Kim
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.