/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
99% Chokolade
Fra : Lars Kongshøj


Dato : 06-11-11 21:14

Er der nogen, der ved om man kan købe 99% chokolade i sted i København?

Mvh. Lars

 
 
Erik Olsen (06-11-2011)
Kommentar
Fra : Erik Olsen


Dato : 06-11-11 21:20

Lars Kongshøj wrote:
> Er der nogen, der ved om man kan købe 99% chokolade i sted i
> København?

Mener du chokolade med 99 % kakao?

--
Venlig hilsen/Best regards
Erik Olsen


Preben (06-11-2011)
Kommentar
Fra : Preben


Dato : 06-11-11 21:28

Den 06.11.2011 kl. 21:19 skrev Erik Olsen <erik.olsen@ishoejby.dk>:

> Lars Kongshøj wrote:
>> Er der nogen, der ved om man kan købe 99% chokolade i sted i
>> København?
>
> Mener du chokolade med 99 % kakao?
>

Hvordan kommer du dog på den tanke?

--
mvh/Preben

Erik Olsen (06-11-2011)
Kommentar
Fra : Erik Olsen


Dato : 06-11-11 22:28

Preben wrote:
> Den 06.11.2011 kl. 21:19 skrev Erik Olsen <erik.olsen@ishoejby.dk>:
>
>> Lars Kongshøj wrote:
>>> Er der nogen, der ved om man kan købe 99% chokolade i sted i
>>> København?
>>
>> Mener du chokolade med 99 % kakao?
>
> Hvordan kommer du dog på den tanke?

"Jeg har også ved flere lejligheder oplevet at servere en chokolade med
99 % kakaoindhold for bekendte. Denne chokolade er tilnærmelsesvis
uspiselig for langt de fleste mennesker, og når folk får den serveret,
kan man ligefrem se smerten i deres øjne. Når jeg spørger, hvad de synes
om chokoladen, har jeg flere gange oplevet, at folk skæver til
etiketten, hvor der med stor skrift står "99 % ", hvorefter de forsikrer
mig om, at de synes, den er fremragende."

http://chocoholic.dk/artikler/kakaoprocenten%20om%20paa%20bagsiden.pdf

--
Venlig hilsen/Best regards
Erik Olsen


Max (06-11-2011)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 06-11-11 22:40

Erik Olsen wrote:

> "Jeg har også ved flere lejligheder oplevet at servere en chokolade
> med 99 % kakaoindhold for bekendte. Denne chokolade er tilnærmelsesvis


Det er jo heller ikke chokolade, det er jo hårdt sammenpresset kakaopulver.
Chokolade laves af kakao, fedt og sukker, og skal indeholde en del af disse
dele for at smage godt, chokoladens kvalitet afgøres ikke af
kakaoindholdet..

Men den chokolade med 99% kakaoindhold har jo den fordel at man har
rimelig styr på hvad man putter i sine kager, sin mad og den varme
chokolade.

--
Mvh
Max



Ivar (06-11-2011)
Kommentar
Fra : Ivar


Dato : 06-11-11 22:49

Max skrev:

> Men den chokolade med 99% kakaoindhold har jo den fordel at man har
> rimelig styr på hvad man putter i sine kager, sin mad og den varme chokolade.

Det kan jeg ikke rigtigt se logikken i. Ville det også være
lettere, hvis mel og sukker skulle skæres ud?



Max (06-11-2011)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 06-11-11 22:51

Hej Ivar

>> Men den chokolade med 99% kakaoindhold har jo den fordel at man har
>> rimelig styr på hvad man putter i sine kager, sin mad og den varme
>> chokolade.
>
> Det kan jeg ikke rigtigt se logikken i. Ville det også være
> lettere, hvis mel og sukker skulle skæres ud?

Jeg forstår ikke hvad du mener.

--
Mvh
Max



Ivar (06-11-2011)
Kommentar
Fra : Ivar


Dato : 06-11-11 22:56

Max skrev:

> Jeg forstår ikke hvad du mener.

Det kan være jeg misforstår dig. Da 99% chokolade reelt er det
samme som kakaopulver, bruger man det vel som erstatning for
kakaopulver.



Max (06-11-2011)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 06-11-11 23:06

Hej Ivar

> Det kan være jeg misforstår dig. Da 99% chokolade reelt er det
> samme som kakaopulver, bruger man det vel som erstatning for
> kakaopulver.

Jeg tror jeg forstår dig nu. Ja, man kan bruge den som erstatning
og forskellen er begrænset, dog syntes jeg at kakao har det med at
svine og syntes det er nemmere at bruge pladechokoladen.
Og så har f.eks. min muskovadosukker det også med at gå over
i fast form når jeg har den liggende længe :)

--
Mvh
Max



Ivar (06-11-2011)
Kommentar
Fra : Ivar


Dato : 06-11-11 22:42

Erik Olsen skrev:

> hvorefter de forsikrer mig om, at de synes, den er fremragende."

Det kan bedst beskrives som ren kakaopulver i fast form.


Ivar Magnusson



Lars Kongshøj (06-11-2011)
Kommentar
Fra : Lars Kongshøj


Dato : 06-11-11 23:54

Den 06/11/11 21.27, Preben skrev:
> Den 06.11.2011 kl. 21:19 skrev Erik Olsen <erik.olsen@ishoejby.dk>:
>
>> Lars Kongshøj wrote:
>>> Er der nogen, der ved om man kan købe 99% chokolade i sted i
>>> København?
>>
>> Mener du chokolade med 99 % kakao?
>>
>
> Hvordan kommer du dog på den tanke?

Ikke for at spise den, men til brug i varm chokolade og desserter.

Men det er rigtigt som Erik skriver, den er tilnærmelsesvist uspiselig
uforarbejdet.

Mvh. Lars

Max (06-11-2011)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 06-11-11 22:12

Hej Lars

> Er der nogen, der ved om man kan købe 99% chokolade i sted i


Lindt's burde være til at finde hos de mere velassorterede forretninger.

Men ellers er det nok nemmere at finde noget Valrhona Kakao.

--
Mvh
Max



Lars Kongshøj (07-11-2011)
Kommentar
Fra : Lars Kongshøj


Dato : 07-11-11 11:46

Den 06/11/11 22.12, Max skrev:
> Hej Lars
>
>> Er der nogen, der ved om man kan købe 99% chokolade i sted i
>
>
> Lindt's burde være til at finde hos de mere velassorterede forretninger.
>
> Men ellers er det nok nemmere at finde noget Valrhona Kakao.

Jeg må ud at se på nogle af de mere velassorterede forretninger i Indre
By så. Jeg har ikke set det i nogen af supermarkedskæderne.

Mvh. Lars

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste