/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
kartoffel-porre suppe
Fra : søren brix


Dato : 19-11-11 13:22

hej ng

jeg har lige nu en hel masse kartofler og porrer som jeg vil have brugt til
noget kartofel-porresuppe (blendet)
og ja jeg ved godt er der 1mill forskelige opskrifter ude i skyen men er der
en i kan anbefale herinde ???

mvh

Søren


 
 
Niels (19-11-2011)
Kommentar
Fra : Niels


Dato : 19-11-11 06:31

On 19 Nov., 13:21, søren brix <jennyogso...@mail.dk> wrote:
> hej ng
>
> jeg har lige nu en hel masse kartofler og porrer som jeg vil have brugt til
> noget kartofel-porresuppe (blendet)
> og ja jeg ved godt er der 1mill forskelige opskrifter ude i skyen men er der
> en i kan anbefale herinde ???

Hvis du søger her i gruppen, kommer de éen opskrift, der foreslår bla..
at tilsætte karry. Den er jeg ikke så lun på, men jeg lavede forleden
suppen efter denne:

http://www.foodfanatic.dk/kartoffel-og-porresuppe

Den blev rigtig god. Jeg tror, at det vigtigste er selv at koge en
kylling og altså undgå boullionterninger. Bagefter har du så tillige
en kogt kylling, som du kan bruge til utallige ting: kold hønsesalat,
Club-sandwich, tarteletter

--
Niels

Cykelsmeden (19-11-2011)
Kommentar
Fra : Cykelsmeden


Dato : 19-11-11 14:34

Den 19-11-2011 13:21, søren brix skrev:
> jeg har lige nu en hel masse kartofler og porrer som jeg vil have brugt
> til noget kartofel-porresuppe (blendet)
> og ja jeg ved godt er der 1mill forskelige opskrifter ude i skyen men er
> der en i kan anbefale herinde ???
>
> mvh

Det er lige tiden!
ja, skær kartofler i ikke for store stykker, og porrer i små stykker.
Brug også gerne lidt andre rodfrugter (jordskokker!)
Kog med krydderier (gerne en suppevisk) og mos kartofler/rodfrugter til
en grov suppe "med bid" (klumper)
Gem blenderen bagest i skabet.

Serveres med tørstegt baconkrymmel drysset pænt over.
Nb - bacon er selvfølgeligt stegt i gryden først, og taget op og dryppet
af på et køkkenrullestykke. Afsmeltet er en god basis for suppen.

//finn

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste