|
| Frysning af risengrød Fra : Tulletine | Vist : 7314 gange 50 point Dato : 18-11-02 10:02 |
|
Hejsa,
Kan man nedfryse risengrød ?
Hvordan skal det varmes uden microovn ?
Kan det bruges til ris ala man efter nedfrysning ?
På forhånd 1000 tak.
TulleTine
| |
| Accepteret svar Fra : rcn | Modtaget 60 point Dato : 18-11-02 10:14 |
|
Det kan man sagtens Når du varmer det op skal det ske meget langsomt, så spørgsmålet er hvor meget tid du sparer, hvis du vil servere varm risengrød. Til risalamande er det fint. Eneste ulempe er at risene bliver mere udkogte end ellers, men det kan jo være en kvalitet for nogen. Smag og behag er jo forskellig
God fordøjelse!
Rikke
| |
|
"Tulletine" <Tulletine.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:tR1C9.16966$HU.1339799@news010.worldonline.dk...
> Kan man nedfryse risengrød ?
VIl ikke så gerne lægge hovedet på blokken, men mon ikke?
> Hvordan skal det varmes uden microovn ?
Jeg ville da foreslå en gang vandbad....men det er selvfølgelig lidt
problematisk hvis det er en stor portion.
Mvh mads
| |
|
"Tulletine" <Tulletine.news@kandu.dk> wrote in message
news:tR1C9.16966$HU.1339799@news010.worldonline.dk...
> Hejsa,
>
> Kan man nedfryse risengrød ?
> Hvordan skal det varmes uden microovn ?
> Kan det bruges til ris ala man efter nedfrysning ?
>
Om det kan fryses ved jeg ikke, og det har heller ikke været relevant, da
det kan holde sig et par dage i køleskabet. Vi varmer den portion der skal
bruges i en gryde sammen med lidt mælk mens der røres rundt.
mvh Karoline
| |
|
> Hejsa,
>
> Kan man nedfryse risengrød ?
>
Jeg har læst i et blad, at det kan man godt, men har ikke prøvet selv.
I bladet stod der også, at det var velegnet til ris à la mande efter
optøgning. Der stod
dog intet om, hvordan risengrøden skal optøs.
Mvh, Christina
| |
|
"Tulletine" <Tulletine.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:tR1C9.16966$HU.1339799@news010.worldonline.dk...
> Hejsa,
>
> Kan man nedfryse risengrød ?
> Hvordan skal det varmes uden microovn ?
> Kan det bruges til ris ala man efter nedfrysning ?
>
> På forhånd 1000 tak.
> TulleTine
>
> --
> Leveret af:
> http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>
Aner ikke hvor svært det er at genopvarme risengrød (heller ikke fra
køleskabet); men det vil uden tvivl være udmærket til ris á la mande eller
til en gang risklatter.
mvh
Jørgen
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|