/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1021
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
876
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
570
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1414
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
685
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
594
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
841
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
719
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1809
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1760
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
595
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1964
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2115
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
869
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1726
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
6316
24-11-04
Boller der er lidt kedelige (4)
Mark Thomas G...
6317
23-11-04
Vingummi (2)
sode
6318
23-11-04
Kræmmerhus chokoladeparfait (3)
Robert Hansen
6319
23-11-04
strø chokolade / pulver? (5)
Søren (7400)
6320
23-11-04
Rødkål (3)
Henrik
6321
22-11-04
Strygestål (4)
Devast8or
6322
22-11-04
Mangler en ovn... (6)
6323
21-11-04
Bagekartofler - tilbehør (19)
Ralph
6324
21-11-04
Er denne her portvin noget værd? (5)
JS
6325
21-11-04
Spaten Oktoberfestbier (4)
Jens Bruun
6326
21-11-04
Kan man fryse risengrød? (5)
MAG
6327
21-11-04
Totalt frit valg! (17)
Margrete Joha...
6328
20-11-04
Bagekartofler (26)
Jan Bang Jensby
6329
19-11-04
Sild og diverse (11)
Kevin Edelvang
6330
19-11-04
Rejeburger? (3)
anders
[6316-6330] af 12878
side :
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408937
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.