/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
131
132
133
134
135
136
137
138
139
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1966
25-12-02
200
Dyrekølle og bov (4)
Tulletine
1967
21-12-02
50
Opskrift på julerødkål (7)
bente64
1968
21-12-02
500
Riz á l'amandes opskrift fra Kokke/tje... (24)
IceCap
1969
19-12-02
100
Nytårs festmad (5)
Flemming
1970
19-12-02
1
Til min gode ven Zonker (6)
briani
1971
17-12-02
50
elgsdyr ? (4)
food_life
1972
15-12-02
20
Rasp (13)
mthure
1973
14-12-02
40
Tranebærsnaps? (2)
annexxx
1974
09-12-02
20
småkager med ingefær og chili (2)
annexxx
1975
08-12-02
70
Portvin og Sherry (12)
maya123
1976
07-12-02
100
Gammel Sherry, Portvin & Madeira.Kan d... (8)
guffy
1977
29-11-02
50
Hjemmelavet sennep (5)
helle65
1978
27-11-02
100
Orange ??? (3)
netper
1979
26-11-02
100
tomato sauce (5)
netper
1980
25-11-02
100
Deveined (dortedyg) (7)
netper
[1966-1980] af 2084
side :
131
132
133
134
135
136
137
138
139
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1021
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
876
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
570
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1414
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
685
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
594
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
841
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
719
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1809
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1760
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
595
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1964
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2115
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
869
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1726
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1
24-11-11
Poulard eller agerhøne? (5)
Børge Jensen
2
23-11-11
Flæskesteg (6)
Bo M Mogensen
3
23-11-11
Rødkål (3)
moster
4
21-11-11
Sikkert lettere OT, men ikke hel (9)
Hr. X
5
20-11-11
Røget torskerogn (2)
Martin Larsen
6
19-11-11
Stevia (9)
Lars Kongshøj
7
19-11-11
kartoffel-porre suppe (2)
søren brix
8
12-11-11
Popcorn i mikroovn (0)
Hauge
9
12-11-11
Hjælp til amerikansk opskrift (måle (12)
David Schjelde
10
08-11-11
Jamie Oliver stegepande - skod? (25)
Hans Mouridsen
11
08-11-11
Nem,Hurtig,God Madplan! (6)
Peter Nicolay...
12
07-11-11
Røget fasanbryst (2)
Kay-Verner
13
06-11-11
Varm chokolade (2)
Max
14
06-11-11
99% Chokolade (12)
Lars Kongshøj
15
06-11-11
Danmark og Leverpostej! (16)
Peter Nicolay...
[1-15] af 12878
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408938
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.