Blandning af diverse snitzler - god oksekød ,svinekød og kalkun.
Har hørt at man kan få dansk studs kød og at det er ret delikat (spørg en god slagter)
små charlotte løg, aubergine skiver, små stykker banan til fondu er også glimrende
dertil
Bagte katofler med hvidløgs smør,
En læker saltat med masser af tynd skivet argurk (helst skrellet)
Husk mindst 2 forskellige slags dressin, en sødlig og en syrlig man skal have lov at kunne vælge.
For at gør aftenens smags oplevelse perfekt skal du selv bestemme vinen og købe den ind for alle, ellers kommer visse typer bare med deres tuborg julebryg på dåse (ikke 1 ondt ord om det).
Til desert, portions anretede pandekager med fyld (Røde, gule og grønne sukkater samt pærebåde lettere kogt op i maplesirups lade og muskat vin) overhældt med varmt flydende chocklade.
Glem port vinen til deserten i år, prøv istedet at server muskat vinen du også har brugt til tilberedningen af pandekagefyldet.
Enjoy
mvh, Ke'Fir, m.a.